Informace o článku
A přestaň mi lézt do snů, protože tam fakt Ty nemáš co dělat. Jako fajn, holkám se asi hodně líbíš, ale můj typ nejsi, a kromě toho – já mám odmalička...
draacedraace
filmožranífilmožraní
15.12.2009 21:49:0015.12.2009 21:49:00

Edwarde, neser!

A přestaň mi lézt do snů, protože tam fakt Ty nemáš co dělat. Jako fajn, holkám se asi hodně líbíš, ale můj typ nejsi, a kromě toho – já mám odmalička slabost pro vlky. Jasně, jste sympaťáci, charismatičtí, noblesní a elegantní, a ještě navíc krásní a ušlechtilí, já vám to neberu a vlastně s tím i souhlasím, ale Edwarde, Tebe jako fakt ne. Ne že bys byl až tak moc divnej, ale prostě sorry.

Nehulím. Rum se totiž hulit nedá.

Popravdě mě hodně lákalo vystavit v diary pouze první odstavec, aby si úzké kolo mých skalních čtenářů položilo otázku, jestli jsem náhodou nespadla z koně bez přilby. Bohužel mou povinností je se vyjádřit k Twilight, tudíž tak učiním hned, abych téma nerozcamrávala do vícera dní, když už mám před sebou pouze 16 dní života.

Předně, nečetla jsem knížku a nehodlám tak učinit. Zadruhé spáchám něco, co většinou nedělám, a tím není nic jiného, než že Twilight neroztrhám na malé kousíčky, přestože tohle ke konstruktivní kritice svádí samo (ideální domácí úkol pro začínající kritiky, doslova a do písmene).

A proč tak neučiním?

Protože přesně vím, čím se ten film líbí a proč z něho holky tečou. Kdybych byla v pubertě, taky bych vyměkla, k tomu se dobrovolně přiznávám, a upřímně, ale skutečně upřímně lituji všechny kluky, kteří na to museli se svými partnerkami do kina, protože ti museli celý ten čas nehorázně trpět (u druhého dílu extra hodně). U filmů s jednoduchou dějovou linií a zápletkou, kterou lze odhadnout dopředu, je třeba víc, než co předvedli režiséři obou dílů (Twilight a Nový měsíc) a sama nevím, který z těch dílů označit za lepší/horší, protože oběma chybí to samé, a tím je ORIGINALITA. Vyjma baseballu a vtipu „my jenom studujeme“ tvůrci neukázali nic jiného, než co už zmlsaní diváci znají, a to je chyba. Diváci jaksi chtějí víc a lepší.

Srovnávat Twilight s Harry Potterem, či nedejBože s LOTR, mi přijde fakt ujeté, protože to je úplně jiná liga. Silný příběh nezkazí nic, ani mizerně udělaný film. Ale mizerný příběh může zaválet na filmovém plátně, ovšem tohle opravdu není případ Twilight. Když už se na plátně nic moc neděje, tak musí být na co koukat, a nevyužít triků v jedenadvacátém století je v upírském filmu hřích.

Ne že by na mě ten film (především ten první) nezapůsobil: zapůsobil, a to hodně. Ale nešlo o nic víc než o připomenutí si pubertálních emocí, takže kýbl hodně příjemného sentimentu, ve kterém jsem si porochnila. Já se totiž rochním ráda:o)

draace

A Edward by si měl změnit účes, tohle ho opticky zdivňuje.

A draace by si mělo dát od PC dovolenou, protože už zase nevidí.

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: