Informace o článku
Konečně teplo
Letní jaro je totiž nejvíc.
draacedraace
...denní cint...denní cint
28.04.2012 20:52:0028.04.2012 20:52:00

Konečně teplo

     Tohle mi chybělo.

     Sluníčko (strašně moc sluníčka), prohřátá kůže, chození v županu bez trojích ponožek, když se večer příjemně unavená vrátím domů a vylezu ze sprchy. Prostě BLAHO. A úpaly a úžehy k tomu tak nějak patří, stejně jako spáleniny.

     Faktem je, že letos jsem přípravu na sluníčko dost ošidila. Většinou se začínám opalovat v únoru (stačí ve vhodné době otevřít okno a nechat na sebe půl hodiny dopadat paprsky), takže v dubnu mě nic nezaskočí, ale letos prostě nějak nebyl čas. Takže jsem lehce sežehlá, ale na druhou stranu, není mi zima:-)

     Den byl naprosto fajnový. S koňmi jsme pracovali hned ráno, abychom se vyhnuli největší výhni, a po obědě hurá řešit zemědělské resty. Koně jsou už týden na pastvinách u bažantnice, takže byl nejvyšší čas uklidit okolí krmelců na zimní pastvině a konečně dodělat plot úplně nahoře. Sice chybí ještě jeden klandr, protože v počtu osob jeden a půl bychom s ním nehnuli, ale zatím nahoře nad námi zvířata nejsou, takže ke škodám by (ťuk, ťuk, ťuk) dojít nemělo. A jelikož kvůli loňským nájezdům sousedovic stád máme v pohotovosti dva ohradníkové zdroje, jsou pod proudem úplně všechny pastviny, takže jsem opět a zase dostala ránu (tentokrát do břišního špeku). Prostě jaro je tady.

     Ale máme uklizeno. Ještě zasít trávu na rozdupaných místech. Semínka už sice už měla ležet v zemi, ale já si na chtivé brigádníky počkám. Snad nebude příští týden chcát a snad nám kolektivní setbu nesežerou cizí stáda, jako vloni.

     Jarooooo!

draace
I když... Teď mi tak nějak došlo, že jsem zapomněla připojit k elektrice i tu horní část plotu.
Jak jsem stará, tak jsem blbá!:D

 

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: