Informace o článku
O vopuštěných lesbách
Upřímně jsem váhala, jestli sem zkopírovat pondělní dialog. Ale když právě tohle je "život"...:-)
draacedraace
...denní cint...denní cint
26.04.2012 14:43:0026.04.2012 14:43:00

O vopuštěných lesbách

Ženo moje, dneska jsem měla slovní výstup s dědkem.
Nejdřív přišel do stáje a začal vykládat, že mu má Radčina Sindy (rotvajlerka) hlídat pilu a křoviňák, nebo tak něco... A byl samozřejmě nacamranej. Což jsem řešila jako obvykle, takže z mé strany naprostá ignorace, ale stejně jako vždycky čím víc jsem si ho nevšímala, tím víc na mě dorážel. Říkat mu, že Radka není doma a že na jejím pozemku on nemá co dělat, by nemělo smysl.
Odešel a pak se vrátil.
A začal mít řeči na téma „Sindy“ a že se mu nelíbí, že je puštěná, protože na sebe štěkají přes plot s jeho čubou. Což jsem také neřešila, protože Radka je ráda, že Sindy odpoledne pouštíme na dvůr. A že on má zrovna s sebou na zahrádce čubu, fakt není můj problém.
Pak jsem šla nahoru na pastvinu pro ohradník a on na mě přes plot začal poštěkávat, že jsem drzá a že jsem určitě Sindy vypustila, aby šla štěkat na jeho čubu.
Což těžko, protože já totiž ani nevím, že on se zase vrátil a Radčina psa zavřel. Docela drzost, vlézt na cizí pozemek a zavírat cizího psa.
Já se nahoře zdržela asi půl hodiny a on se asi mezitím posilnil chlastem, protože když jsme si pak všechno s Ivou posbíraly, naložily na koně a vyvedly je před bránu, tak spustil znovu.
A já potřebovala napsat Radce, že koně stěhujeme (aby je ráno nehledala jinde), a jak jsem stála před naší bránou s Finem na vodítku a psala jsem SMS, dědek začal přes plot prudit.
Nejdřív že jsem mu určitě pustila psa.
Já na to tradičně nic, prostě ignorace jako vždycky.
Pak začal mít agresivní tón a zesílil, takže narážky na mě, že si hraju s telefonem a co že si to o sobě myslím, když se takhle chovám.
Já obligátně nic, ale už mě štval, protože jak na mě neustále dorážel, tak mě rušil a já už to chtěla mít napsané a odeslané a honem od něho pryč.
A on přidal na intenzitě. A že jsem drzá, nevychovaná a nafoukaná, a že si o sobě nějak moc myslím, a protože už byl fakt na pěst, a pořád mlel, že jsem mu určitě pustila psa a že vidí, jak pes utíká od řeky a že za to můžu já, vylítlo ze mě, ať už konečně drží hubu a neruší mě.
A samozřejmě na tykačku, protože žádat zrovna jeho, aby mi netykal, jsem vzdala vloni po prvních sto pokusech (že prý jsem nějaká drzá a že by nechtěl být můj fotr).
A jak jsem houkla, ať už drží hubu, hned vyrukoval, že mi jednu vrazí, protože jsem drzá.
Já na to, že to si může zkusit, a psala jsem dál, ale furt v klidu.
Ale pak začal mít kecy na Fina, a to už jsem nezkousla. A jakmile začal na celou ulici sypat něco ve smyslu, že z Fina mám spadnout a abych se neposrala (už nevím, kvůli čemu, protože já psala tu SMS a uchem sem, uchem tam).
A zrovna šli po silnici Jára s kumpánem a ještě tam byl dolnější soused.
A děděk fest zesílil... a že jsem drzá a že jsem ta... lesbička!... Chtěl mě urazit, ale on to zařval tak, že to vyznělo fakt vtipně, prostě se mu v ožralosti povedla dobrá věta.
No a jak to lidi okolo slyšeli, tak vybouchli smíchy... a kecala bych, že i mně necukly koutky, ale jak jsem byla natlakovaná, tak jsem na něho křikla, že on je starej čurák a dál jsem si psala SMS.
A dědek nadskočil a začal řvát, že tohle se bude ŘEŠIT.
A já že klidně... A on že mi jich pár vrazí, že jsem drzá.
A já že klidně, ať si to zkusí.
A on že ať si ho nepřeju... A chvíli to vypadalo, že fakt vyleze a jednu mi ubalí, tak jsem honem hledala, kde stojí Iva, abych jí když tak honem dala Fina. A už jsem radši šla, a jak on nepřestával dorážet přes plot, odsekla jsem něco ve smyslu "a co mi uděláš? Rozbiješ mi hračky?"
Pak tam něco prskal, ale to jsme se zrovna zdravili s dolním sousedem, takže nevím, co remcal.

Ty vole :D :D :D :D :D
Rozbiješ mi hračky :D :D :D :D
Chci se nastěhovat k vám :D

No já chtěla původně říct lesbický hračky, jenomže já bych to nedokázala vyslovit nahlas, protože já nahlas hulákat neumím, klepe se mi hlas a složitější věty mi dělají problémy

Ty vole, ale mazec je, že dědek ví co je lesba :D
Anebo to možná neví a machruje cizím slovem :D

Podle mě to přišlo díky facebooku :D
Jako ženo moje, chápeš, že seš taky lesba? :D

No to mě poser :D
Ale náhodou, být lesba je úplně super :D

Že jo? :D

Jasný :-))
Akorát dědek je 100 let za vopicema, tak nedokáže pochopit jak je to báječný a nejvíc hustý :D :D

:D :D :D :D

Je fakt, že blbé je být "vopuštěná lesba" ale to my nejsme :D :D :D

No to rozhodně ne :D :D :D

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

:oD

26.04.2012 18:05:5826.04.2012 18:05:58 Lena SawyerLena Sawyer ---.casablanca.cz

:oD :oD :oD Dáme je dohromady s paní Zdeničkou! :oD

Gravatar

Nechce se mi vymejšlet žádnej zkurvenej titulek!!!

26.04.2012 23:17:3126.04.2012 23:17:31 FrostFrost ---.client.ufon.cz

Jsem pro, ale jedině za podmínky, že budou bydlet v YSC. Protože plížit s epodél zdi vlevo před Zdeňkou a dědkem k tomu, to jako vopravdu NEE! :-D

Gravatar

RE: Nechce se mi vymejšlet žádnej zkurvenej titulek!!!

Hlavně oni by si určitě obšancovali oba východy :oD