Informace o článku
Pátek třináctého...
z pohledu dvou osob:-)
draacedraace
...denní cint...denní cint
13.01.2012 23:38:0013.01.2012 23:38:00

Pátek třináctého...

...

Já dneska byla na Dianě, a ta kurva se mi zvedla na zadní, a jak jsem to nečekala, tak jsem dostala kusem jejího krku do klíční kosti, a kusem jiný části jejího krku do tváře a do brejlí.
To mám z toho předklánění.
Dneska měla den na ránu z milosti.

pátek 13., vole :D

Ty vole..
Fakt :D
A normálně jsem vypozorovala (výživář by ze mě měl radost), že když jí podám olej před ježděním, že dělá bordel. A tím se mi to potvrdilo. Asi rychlý zdroj energie nebo co.

Olej se dává do krmení.
Ale jo, vlastně, cpe se do koně - jako projímadlo :D
Ale po litrech.

Vysrala se jednou, když jsem ji mlátila větvičkou a důrazně jsem jí vysvětlovala, že po zadních se nechodí. Šroubečky od brejlí se mi zaryly do rypáku, takže tam mám z obou stran dírky a vypadá to jako beďar

:D :D :D
To nesrala z oleje, ale ze stresu.

To teprve bude srát!
Svině přežraná.
Pak jsem ji víchovala slámou na krku, a kousla mě do hlavy. Pak jsem jí vybírala z kopyt, a jak jsem byla zmrzlá, tak mi to z podřepu nešlo tak rychle nahoru, a musela jsem se chytit dveří od boxu, a jak jsem tam měla položenou tu ruku, kousla mě i do ní. Dostala takového facáka až hekla.
Nastane jí vojna!

Také jsem měla skvělé odpoledne. Vynesla jsem do kopce zkurveně těžkou baterii na ohradník a tam jsem zjistila, že víc nejde, než jde. Málem jsem cestou chcípla. A pak mi teprve bylo řečeno "no ona asi nabitá nebude, protože ta nabíječka prý nabíjí divně"

vole  :D :D :D

Dobrá byla první otázka, když jsem koně přivedla na večeři do stáje:"To je necháme ve stáji, přes noc?"
Zřejmě jí nedocvaklo, že já sama horko těžko poberu Finovy tři kýble, vodu a autobaterii najednou.
A pak padla ještě lepší otázka "A proč nepřišly žádné děti?"
A tak na ni oněměle zírám... „Jaké děti?“
A ona že na vykulení balíku, protože koně už zbytky z minulého nechtějí.
Jako ona si myslí, že děti chodí. A že koulí balíky:D
Ona doteď nekoulela ani jeden, všechno jsem zařizovala já... Buď se mnou koulel Frost, nebo Mikeš, jednou nebo dvakrát Móňa s dětmi.
A tak říkám "děti nejsou a nebudou"
A ona kdo tedy vykulí ten balík... A tak jsem čekala, jestli třeba neřekne "tak já s tebou půjdu nahoru a zkusíme to...“
Vůbec.
A tak říkám, že nanosím seno z toho vedle stohu, a čekám, jestli třeba neřekne "a chceš s tím pomoct?"
Vůbec.
Napouštím vodu do kanystrů, 30 litrů na Amíka, 20 litrů na Fina. A čekám, že třeba jednu várku napustí ona....
Ona stojí opodál a vykládá mi, jak ráno přišla domů úplně mokrá. A o počasí. Že bude mrznout. A diví se, že Amík už má díru za uchem namazanou.

na ránu :-(

Pak jde za Amíkem a chválí, jak se mu to pěkně hojí. Chce si ho pohladit, on jí málem ukousne ruku... A já tam kmitám po stáji, abych všechno stihla za světla. A jakmile mají herky sežráno a voda se má na ně nakládat, tak je fuč. Najednou je v baráku a já ve stáji sama. Aspoň vrata kdyby otevřela a hned je za mnou zavřela, protože takhle musím oba koně s nákladem neustále otáčet, abych mohla zavřít stáj, otevřít bránu, zavřít bránu... A Amíkovi se s nášlapkami otáčí dost blbě.
A samozřejmě po silnici jede 1.265.725 aut, protože zrovna v tu chvíli VŠICHNI musí jet koupit maso. A VŠICHNI tam musí jet hrozně RYCHLE, i kolem koní. Takže strčím Fina víc doleva, aby zabral 2/3 silnice, a říkám  si "auto těch 100 metrů počká..." Ani omylem. Nepočká, dodávka se tam vmáčkne a zrcátkem se otře Finovi o kanystr. A auto jedoucí za ní to samé.

ty vole...

Cestou nahoru se mi bílej neustále řadí za Amíka tak debilně, že vodítko šmrdlá Amíkovi ocas a on je nasranej. Teď ten jeho strašnej překlop, do prudkýho kopce... Nášlapky fakt šílené. Až jsem si říkala, že půlku nákladu vezmu, ale to bych jim nestíhala.
Deset metrů před naší ohradou se oba zastavili, protože tam bylo COSI.
A že dál nejdou.
Když jsem vší silou roztáhla jednoho a druhej nešel, tak se první zase zastavil... Tak jsem musela táhnout oba, hotový Bulak na Volze.
A když jsem konečně byla vevnitř v ohradě, tak jsem si pochvalovala, že je ještě světlo, že to všechno stihnu.
Ty vole, sněhová bouře jako ve filmu.
Na krok nebylo vidět!
Na balíku tři plachty, kopec sněhu, pneumatiky... No než jsem to všechno poshazovala... Kdyby tam se mnou někdo byl a aspoň mi pomohl to sundat. A vítr a sníh a ještě víc větru a sněhu. Hlavně spodek balíku byl hnusný, od země, a když mi do toho začalo sněžit, tak už jsem nepoznala, co je fuj a co jen zasněžené.
Tak jsem to rozkopala, už nasraná, a vytrhla jsem takový to jádro. Sedřená. A kdyby nepadala tma, tak bych Ti poslala SMS, ať si ten sníh strčíš do prdele, že já ho nechci :D 

:D :D :D

Když jsem táhla žok se senem herkám k žrací bedně, byl kurva těžký. A těžkl i cestou zpátky, tak jsem si říkala, že jsem na tom už asi hodně blbě, když neutáhnu prázdný žok do kopce, a až u sena jsem zjistila, že jsem si do něho nabírala sníh, jak jsem ho táhla:D
Pak jsem si vzpomněla, že ještě nemám vylitou vodu, takže úprk k vaně. A když už všechno bylo hotové, jakože už bylo půl šesté (u koní od tří hodin), a já mokrá a zmrzlá a nasraná chtěla jít domů, tak se mi rozpadlo elektrické lanko VE VCHODU.
A zrovna to horní, co vede proud.
To jsem teprve pochopila, co znamená PÁTEK TŘINÁCTÉHO.

vole ...

Jo vlastně, ještě mi tam chybí storka s elektrickým plotem! S tím, který obepíná stoh, jsou tam čtyři řady lanka, aby k senu nemohly ani kozy, kdyby přišly.
Nechápu to, ale jí se povedlo to zamotat tak, že dvě řady byly zamotaný a dvě ne. Už byla tma a já to musela rozebírat, takže jsem se ještě jebala s drátkama a lankama a tak.
Sakra... devět večer a já ještě nic nenapsala

Tak běž psát, já se půjdu vykoupat a možná rozmrznu.

To chce rum :D

FUJ!
Dneska jsem kvůli Frostovi skoro zasekala celej sklad, protože jsme měli velice intelektuální debatu o tom, jestli lze vypálit jablko do slivovice.

Samozřejmě že jde:-)

Jde, ale je to pěkně hnusný.
A tu jeho sračku v zelené sklenici ani jedna z nás pít nebude, to jsem mu hned napsala.

Je to stejný humus, jako kterákoliv jiná slivovice:D

A jak jsem se nesoustředila, tak jsem omylem zavedla dobropis do plusu.
Jakože reklamačku.
Takže místo aby se to vynulovalo, to bylo ve skladu přijatý 2x.

:D :D :D

A pokusila jsem se to sama stornovat, aby nepoznali, že něco nevím.
Tak jsem na to šla vylučovací metodou s tendencí „přitvrzujeme“.
Takže prvně escape.
To nebylo ono.
Tak ctrl+alt+del.
Taky nic.
Tak jsem (jakožto mimořádně inteligentní žena) došla k názoru, že to je zkurvenej program, který má nějaký zkratky, které nevím, ale na které přece nemůže být těžké přijít.
No, a pak to začalo být vážné.

:D :D :D
Vyhořeli jste?

Ne.
Ale štěstí, že je zatím leden, protože všechna data šla do prdele.
Být to v prosinci, jdu si to hodit a výpověď bych dala na stůl, ze kterého bych si pak skočila, houpajíc se na sisálu.

Vole, co to máte za program?
Viset na sisálu by měl autor toho programu :D

 ...

draace
A pak nemám mít rýmičku!
Zkurvenou:-)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Amík

15.01.2012 14:18:3515.01.2012 14:18:35 BáraB.BáraB. ---.chrudim.cz

To jsi popisovala Amíkovu majitelku s těmi balíky atd.?

To bych ji poslala asi pěkně dopr...., takové mám nejraději, co si pořídí koně, ale přitom kolem něj nehnou ani prstem...

Gravatar

RE: Amík

15.01.2012 15:13:1715.01.2012 15:13:17 draacedraace ---.232.broadband5.iol.cz

Máme obsluhu chudáčků koníčků rozdělenou. Ráno krmí ona, odpoledne já. Akorát že jí to nasypání žrádla, nalití vody a sundání dek dvěma koním trvá 15 minut, zatímco moje koňská pracovní doba je minimálně hodina (většinou dvě):D

Gravatar

RE: Amík

16.01.2012 10:19:4916.01.2012 10:19:49 yudethayudetha ---.eurosignal.cz

tak jestli nekrmi senem, tak houby krmi, asi to s ni nemas lehke, ale presto si myslim, ze je naivni se domnivat, ze ti sama od sebe pomuze. asi bych si o to rekla...

Gravatar

RE: Amík

16.01.2012 22:33:0616.01.2012 22:33:06 draacedraace ---.232.broadband5.iol.cz

Seno se dávkovalo výjimečně, většinou mají balík a obsluhují se sami.

Ale tohle byl fakt výlev z vyčerpání... kdyby nebyla ta pitomá sněhová bouře, kvůli které jsem teď na zdechnutí, tak by mě ani nenapadlo řešit, že by se mi hodila pomoc. Já ji nepotřebuji. A abych o tolik let starší paní poučovala, že by mohla občas přiložit ruku k dílu i nad rámec svých patnácti minut, to fakt ne:-)