Informace o článku
Nový rok je tady
(už zase)
draacedraace
...denní cint...denní cint
01.01.2012 21:30:0001.01.2012 21:30:00

Nový rok je tady

 

     Vstup do nového roku se velmi vydařil, aneb když už byl ten předešlý zkurvený a nový bude zkurvený nejspíš také, my si úvod zkazit nenecháme. A proběhl v oblíbené režii, tedy u dobrého jídla, ověřeného pití (i když rum byl nějaký nový) a zábavného programu, který letos proběhl v divadelním schématu. Přesněji vyjádřeno, došlo k přehrání všeho, co se v rámci předešlých pokusů přehrát vinou nekompatibilních formátů nepodařilo.

     Tedy skoro všeho, protože neschopnost dvou počítačů přežvýkat titulky mě nemálo udivila. Hlavně proto, že mně na předpotopním počítači film normálně přehrát jde, včetně titulků.

     I ohňostroje byly. Akorát zatracená inverze odřízla naši lokalitu od Imperiálu, který tradičně spouští ohňostroj deset minut po půlnoci, což je perfektní schéma, protože mezitím se amatéři vystřílí a pak se můžete kochat Imperiálem. Tedy za předpokladu, že se uhnízdíte nad mraky čmoudu, což bohužel nebyl náš případ, ale i tak jsem si hry světel a kraválu užila. Prostě ohňostroj je ohňostroj, miluju to a jednou ročně mám uspokojení své úchylky zajištěné, což je fajn.

 

     Uvidíme, jestli stejně nadšeně budu mluvit, až půjdu sbírat zbytky rachejtlí a drátů na naši jízdárnu, protože uživatele novoročních petard po sobě zásadně neuklízejí.

draace
Ale nejvíc mě zrasilo nahlédnutí do deníku z roku 2003.
Cituji:"Předsevzetí do nového roku máme jasné, a to přestat mluvit vulgárně. Tedy ne úplně sprostě, protože některé neslušné výrazy jsou k životu nutné, ale většinu slovníku bych omezit měla."
Možná by nebylo od věci to zkusit znovu...:D

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: