Informace o článku
Zázraky se dějí:-)
Jak dopadlo další čekání na PPL? Ha?
draacedraace
...denní cint...denní cint
19.12.2011 19:31:0019.12.2011 19:31:00

Zázraky se dějí:-)

     Zhřešila jsem. Naprosto nechutně jsem si objednala věci na koně, a to ne z důvodu, že jsou potřeba, nýbrž že nad nimi už několik let slintám. Kdy já naposledy kupovala koni ohlávku? Takovou, kterou bych chtěla? Kůň totiž trapně ohlávky vyhrává, a protože organizátoři závodů jsou vtipálci, vyhráli jsme v letech minulých dvě žluté. I před tím kůň míval žlutou, než ji dítě i s vodítkem zapomnělo na pastvině (poté zmizela beze stop), a protože můj tehdejší přítel rád experimentoval, koupil mi vodítko (nejlepší vodítko na světě) a jak jinak než se žlutou barvou.

      Kůň poté nosil ohlávku patřící Nikče z Mostu, nosil i nějaké “na vyhození”, které mi přivezl další expřítel, ale nikdy neměl ohlávku, kterou bych já chtěla. A coby dar jsem vyfasovala ještě i pěknou kůži podšitou, ale černou.

     A tak jsem si objednala ohlávku a vodítko s motivem spadajícím do kategorie “můj výběr”. Bohužel se mi nepovedlo najít prodejnu, kde by měli obojí, takže jsem musela spáchat objednávky dvě, a u vodítka, těžko sehnatelného v mých barvách, bylo uvedeno “pouze s PPL”.

     Obrovské dilema. Kontaktovala jsem paní, jestli by to nešlo poštou, a ona že nikoliv. A tak jsem statečně čekala na PPL, plná strachu, co se posere.

     Nezklamali, z PPL. Nevarovali předem, takže když řidič volal, musela jsem s koňmi na ruce utíkat, abych je honem zaparkovala a pak uháněla domů. Balík jsem zaplatila a že se podívám dovnitř, protože mi bylo divné, že se nic nevysralo. Ach ta naivita!

     Kromě faktury, na které nemělo být mé jméno (na což jsem upozorňovala), mě praštilo do očí “panik karabina”. A už jsem věděla, že přišlo úplně jiné vodítko, a chtělo se mi brečet. Jak kdybych to na sebe přivolávala!

     Nicméně ne každý prodejce je nespolehlivý lhář a zloděj typu Mikyfarm.cz. Naopak! Paní z Equitation.cz mi nejen že okamžitě volala a omlouvala se, ale nabídla mi i kompenzaci, a to že si mohu nechat vodítka obě, protože to objednané mi ihned pošle.

     Úžasný pocit, že na světě existují ochotní a féroví podnikatelé. Navíc to druhé vodítko je perfektní, protože je ještě delší než to, které chci, i ono je modré a na závody bude naprosto perfektní. Prostě mám radost, jak malý harant:-)

draace
Teoreticky bych si ho měla dát pod stromeček.
Když už pod ním budu mít pantalony:-)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: