Informace o článku
Vánoce na krku
A už se jim nevyhnete vůbec nikde:-)
draacedraace
...POSTŘEHY...POSTŘEHY
14.12.2011 19:04:0014.12.2011 19:04:00

Vánoce na krku

     A už se jim nevyhnete vůbec nikde.

     Zděšení manželčino, že „to“ je už příští týden... Má zbytečná radost nad prodanou dekou (kupující se nějak nemá k zaplacení), a já bych tak moc chtěla jednu konkrétní, která by byla perfektní i do vleku i na odpocování... Akorát že dokud nebude prodaná stará, nebude nová.

     Je to velmi kruté, ale prostě nechci deset dek na jednoho koně. Deset uzdeček není až takový duševní problém, ale jelikož se mi staré uzdečky prodávat nechce, nejsou tudíž prostředky na pořízení nových. Krásně fungující ekonomika:-)

     V rámci třídění samolepících žlutých papírků (zdroj informací) jsem objevila další vánoční poznámky a jala jsem se kódy zboží házet do vyhledávače e-shopu. Naskakovaly v pořádku, ale stejně se mi na tom něco nezdálo... K rozuzlení došlo v případě poslední položky, u které mi docvaklo, že tohle je seznam dárků loňských vánoc.

     Neméně vánoční je i aukro korespondence. Dotaz zákazníka „a je to opravdu z čistého stříbra (ag)?“ mě nemálo zmátl, protože po množství facebookových zkratek jsem zatraceně dlouho váhala, co právě tahle (ag) znamená. Ale dobré, docvaklo mi.

     A Ježíškovi jsem si napsala o pantalony. Historicky poprvé budu mít originální jezdecké kalhoty (závodní rajtky jsou fake, abyste byli v obraze) a historicky poprvé bude pod stromečkem „koňský“ dárek. Nejvíc!

draace
Ale nesmím přibrat, měli jen velikost 38, v modrém káru.
A čekání na jaro bude dlouhé, protože pod tohle se mi dvoje punčocháče nevejdou:-)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Taky jsem dostala konskej darek...

15.12.2011 15:44:0015.12.2011 15:44:00 HanzyHanzy 212.4.138.---

Gratuluju:-) Ja dostala historicky prvni konsky darek loni. Byl to pravej beranek na sedlo a bylo to od mamy pritele. Tak dlouho sliboval, ze mi ho ze stare kozesiny usije, az tu byli vanoce a jemu bylo zrejme trapny, ze ho stale usity nema :-) Ale je super!

Btw, doufam, ze se nam v rajtkach aspon vyfotis u stromku :-D