Informace o článku
Seš lepší než postel
Asi hláška roku. Obsahující ve skutečnosti mnohem více, než jak se na první pohled zdá:-)
draacedraace
...denní cint...denní cint
04.12.2011 22:05:0004.12.2011 22:05:00

Seš lepší než postel

     Asi hláška roku. Obsahující ve skutečnosti mnohem více, než jak se na první pohled zdá, ale do detailů záměrně zabíhat nebudu, protože to je čistě mezi mnou a mj-dcerou:-)

     Nicméně souvislosti s přítomností v tom jsou. Hlavně můj kreténský zdravotní stav, který už by se mohl chytit za rypák, protože pořád ještě nejsem úplně fit, a to je špatně. Vlastně všechno je teď špatně: potřebuji vydělávat peníze, ne čekat, až se vrátím do normálu, a i když jsem na sebe fakt hodná a snažím se co nejvíc odpočívat a co nejméně se namáhat, stejně to není ono. Od koní padám rovnou do postele a dobré tři-čtyři hodiny tvrdě chrním, jako kdybych přijela ze závodů, na které se vstávalo ráno v pět. A to chodím jenom krmit, což znamená vynést nahoru kýble s večeří, zadekovat, zabalit nohy, dolít vodu a uklidit kolem krmelce rozházené seno a bobky. (A obejít ohradu a hledat kamaše:-)

     Blížící se Vánoce mě děsí a nejen kvůli financím, o které jsem kvůli zkurvené chřipce přišla. Děsí mě avízované období dešťů, protože běhat kilometry do kopce kvůli kontrole deky bude pořádný vopruz, děsí mě fakt, že už je prosinec a já pořád ještě nemám hotovo. Děsí mě blížící se mrazy, kvůli vodě, vlastně mě děsí celá zima. Poprvé v životě si přeji, aby nebyl sníh, aby prosinec pokračoval v modelu, který praktikovat listopad, protože listopad byl letos velmi milostivý (díky Bohu za něj). 

     Už aby bylo jaro, ach jo. A to i přes fakt, že z nastávajícího roku mám nefalšovaný strach. Budoucnost mě vlastně děsí ze všeho nejvíc, nevidím v ní žádné perspektivy, a jestli bude ještě horší než letošní rok, tak potěš koště.

     Ale tak měla jsem krásné září. A vůbec, buďme rádi za to málo, které máme. Notabene když si za něj můžeme my sami:-)

draace
Bílej mi dneska nechtěl uschnout, dacan.
Tak doufám, že mě z toho čekání ve stáji nebude bolet v krku.

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

bunkum

Tak přesně tehle nadpis jsem v tomhle dojebanym dni potřebovala, díky za něj :oD :oD :oD :oD :oD :oD

a) sněžit nebude a nebude a nebude, jdi spát, a až se vzbudíš, bude jaro, TAK

b) tak jo, kecám, ale snaha byla :oD

c) příští rok už nemůže, NEMŮŽE bejt tak hroznej jak tenhle. To by bylo totiž na přelumíkování se celé populace :oD :o/