Informace o článku
letem, světem, tepem:-)
draacedraace
...denní cint...denní cint
24.11.2011 4:53:0024.11.2011 4:53:00

Rychle a zběsile

     Ano, furt je mi blbě (jinak vyjádřeno – pořád mi není dobře, a přitom už by být mělo).
     Ano, furt kašlu (dokonce již dávivě, což je novinka, protože hodit šavli z kašlání bylo i pro mě poprvé. Hlavně škoda toho jídla, to mě neskutečně ranilo, pudink byl mou vlastní rukou vařený:-(
     Ano, sere mě to. Strašně moc.

     Co se týče boje s kašlem, zkusila jsem na něj vyrukovat s tabletami od kamarádky, která byla zánětem průdušek postižena v září. Počáteční zklamání, že jde o stejnou látku, kterou používám při astmatických záchvatech, akorát že ve formě emulze, záhy vystřídala zvědavost to „aspoň“ zkusit, a po dvou hodinách goooglování jsem si jeden vzala.

     Kdybych měla popsat bezprostřední pocity, tak ze mě vyleze „Codein – hadr“. Obrovská, ale opravdu obrovitánská úleva, protože mě nic nenutilo kašlat. Ani pohyb, ani pití, ani změny teplot, ani popotažení ponožky. Prostě klid. 

     Pak mi začalo nadměrně bouchat srdce, chvílemi i lehce bolestivě.
     Pak mi začalo být samovolně horko, což u mě rozhodně není normální, protože pro mé dolní končetiny je termoregulace sprosté slovo.
     Pak mi jedna ruka, toho času položena na klávesnici, samovolně vyskočila nahoru, načež stiskla písmena „a“ a „shift“, a to už se mi ne úplně líbilo; ale pořád super, žádné kašlání.

     Nicméně kdybych byla bývala tušila, že látka, jejíž účinnost spočívá v roztahování průdušek, mi roztáhne i už tak zanícené mandle, a že následující čtyři hodiny budu trpět jako zvíře, protože vinou hypertenze mandle začnou bolestivě tepat také, a ne málo...

     Zlatý kašel!:-) 

draace
Proč mám vlastně mandle?
Já, streptokoknosič? Kdybych je neměla, hned by bylo o jeden zánět méně:-)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: