Informace o článku
Přijměte prosím fakt, že chřipka bude ústředním tématem příštích dnů:-)
draacedraace
...denní cint...denní cint
18.11.2011 18:15:0018.11.2011 18:15:00

O chřipce

     Přijměte prosím fakt, že chřipka bude ústředním tématem příštích dnů. Ta svině je totiž natolik dokonalá, že mě nepřestává fascinovat, přestože jí nemůžu přijít na jméno.

     Chřipka je excelentní ukázka přímé úměrnosti: jak vy na ni, tak ona na vás. Mám ji v krvi pátý den a bez náznaku slábnutí mi neustále dokazuje, kdo tady velí. A má na to vlastní speciální tabulky: za nanošení dřeva ze sklepa dvě hodiny stavu „umírám“, za vyklizení či naplnění pračky/myčky hodinu „umírání“. Zvláštní kategorií je přečin „převléknutí postele do čistého povlečení“, protože tohle konkrétně chřipka trestá naprosto nelidsky (možná i proto, že sama není člověk).

     Pokud chcete vycházet s chřipkou v klidu a míru, nepruďte ji a to především rychlými pohyby. Pakliže je nezbytně nutné opustit postel a navštívit civilizaci (obchod s potravinami atd.), čiňte tak co nejpomaleji a s vláčnými pohyby, protože pokud se pokusíte být zpátky co nejrychleji, chřipka vám udělí takovou lekci, že vás příští představa nákupu vyděsí k smrti předem.

     Nepomlouvejte chřipku nahlas, protože ta svině to slyší!

     Nenechte se zmást nárazovými stavy „mně je asi už docela i dobře“, protože jde o léčku ze strany chřipky (svině si počká, až začnete uklízet, a pak udeří v plné síle).

     Mlátit každé ráno pěstí do pelesti a zuřit „proč sakra zrovna já?“ proti chřipce nepomáhá (ověřeno denní praxí).

     Buďte velmi opatrní na vlastní tělesnou schránku! Chřipka zneužije čehokoliv, takže když se praštíte o roh stolu do kolena, budete večer zpívat chřipkovou ódu a koleno bude mít vlastní sólo.

     Chřipka se nenechá dojmout ani zoufalým pláčem, a co hůř, přetransformuje ho do efektivní migrény.

     V každém stavu „umírám“, kdy pouze bezvládně ležíte a nejste schopni žádného pohybu (bolí i mrkání víčky), usilovně myslete na to, že právě teď hrdinské krvinky svádějí nelítostný boj s chřipkovými viry a že třeba i konečně vyhrajou (někdy). V případě horečky si to můžete i představovat a fandit krvinkám.

     A poslední poznatek: nechutenství není nic jiného, než další podlý a sprostý trik ze strany chřipky. Svině se vás snaží oslabit!

     Sepsáno rukou vlastní na nenápadný papír (aby o tom svině chřipka nevěděla).

draace
Mám smysl sem psát, že je mi pořád blbě?
Pořád jakože pořád? :D                                              

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: