Informace o článku
Úterní večer jsem měla strávit na posledním Harrym Potterovi. Bohužel nestrávila.
draacedraace
...denní cint...denní cint
17.11.2011 0:09:0017.11.2011 0:09:00

O posledním Harrym Potterovi

      Úterní večer jsem měla strávit v místním kině, na posledním Harrym Potterovi. Mělo jít víceméně o sentimentální akt, protože úplně prvního Harryho jsem také viděla u nás, a zároveň šlo o pravděpodobně poslední kino projekci. Tedy v našem kraji, protože film byl do nabídky kin vkládán ob měsíc a návštěvnost držel i v době, kdy už byl prodáván na DVD.

      Docela smutné, nevidět zrovna toho posledního na plátně, ale tři a půl hodiny mimo postel bych zkrátka a jednoduše nedala, o tom nebylo třeba polemizovat.

      A tak jsem stahovala. Záměrně tu nejlepší kvalitu, abych si udělala kino doma, a stahování trvalo neuvěřitelných 9 hodin čistého času, takže jsem si kromě jiného vyslechla, že já chcípák místo v posteli jsem na Facebooku a tak (opravdu jsem byla v posteli, on Facebook umí fungovat, i když u PC nikdo nesedí).

      Radost obrovská, že se podařilo film nasosat i ve špičce. Akorát zjištění, že formát v takhle vysokém rozlišení si na mém pc neškrtne... Tedy abych mu nekřivdila: film pustit šel, obraz i zvuk naprosto noblesní (blu-ray rip), ale trošku mi zadrhávaly rychlejší pohyby, takže když Voldemort udělal hůlkou Mordor a došlo k decentnímu zachvění, usoudila jsem, že než riskovat tohle, tak raději znovu (stáhnout menší rozlišení).

      Takže všechno znovu:-)

draace
Stane se i těm nejlepším.
A chci blu-ray... LOTR extended... ach.

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: