Informace o článku
Poprvé v životě jsem omdlela:-)
draacedraace
...denní cint...denní cint
15.11.2011 21:00:0015.11.2011 21:00:00

Jak se mnou švihlo

     Poprvé v životě jsem omdlela:-) 
     Pro mě asi největší zážitek roku, protože to zkrátka a jednoduše bylo husté. Složila jsem se naštěstí na dobrém místě, takže místo o krbovky jsem hlavou škrtla o mramorovou desku pod nimi, ale to v daném momentu bylo absolutně irelevantní, protože když jsem přišla k sobě, zažila jsem euforický stav blaženosti. Doslova jiná dimenze, protože mě nebolel úplně celý člověk, nebylo mi špatně z hladu, ani se mi nezvedal žaludek z pocitu, že se budu muset najíst. Prostě paráda! Jenom vzlétnout. 

     Musím uznat, že tělo vůbec není hloupé. Tělo to má naprosto dokonale vychytané, protože restart organismu jsem si představovala úplně jinak, rozhodně ne ve formě úlevy.A měla jsem sen, i když jsem v limbu byla chvilku, a jakoby z dálky jsem slyšela vlastní dopad na zem, i jak zařinčely ty keramické sarapetičky nad krbovkami.  

     A teď mi, vážení a milí čtenáři, prozraďte, jak přežíváte chřipky, protože já ji pravděpodobně mám. Chřipky jsem na základce mívala, ale takové ty „rýma+kašel=zůstane doma“ (žádné vyčerpávající svalovice, omdlévání a zimnice). Roli možná hraje i fakt, že nejsem zvyklá být „takhle“ nemocná, mou parketou jsou záněty průdušek, s tím fungovat umím. Ale i tak nechápu, jak někdo s chřipkou může chodit do práce, protože když jsem šla včera nakrmit koně, bylo mi pak ještě hůř než v sobotu (kdybych sloučila všechny mé životní kocoviny, tak tohle bylo ještě horší).  

     Máte nějaký trik, jak tenhle stav překlopit do "práceschopná"?  

     Dojemným momentem dneška se stalo pročítání léků určených pro léčbu chřipky, protože na všech bylo „uvolňuje nos a dýchací cesty“ (což já nemám, protože chytnout k tomu rýmičku, jdu se pověsit na stoh) a „potlačuje horečku“ (kterou rovněž nemám). Proč se vlastně horečka potlačuje? Já se od soboty snažím o přesný opak, tedy vypotit se a pozabíjet tím co nejvíce virů. Jde vůbec ze zimnice vyrobit horečka? Je normální ležet v místnosti, kde je pětadvacet nad nulou, být oblečená ve fleesu (včetně čepice a trojích ponožek), pod sebou pravého berana a nad sebou fleesové deky a dvě klasické, ve flanelovém povlečení, a mít hodinu a půl studené nohy?:-)  

     Chřipka mě samozřejmě trapně zmanipulovala v době, kdy venku svítí sluníčko, kdy už Monika dojíždí jinam, a kdy jsem mohla pohnout se zemědělskými pracemi. Prostě na vztek.  

draace
Ale tak aspoň že místní základka udělila 3 dny ředitelského volna, protože jinak nevím, kdo by večer krmil koně.
Za obstarání koní moc díky!
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: