Informace o článku
Hanebný pancharty (Inglourious Basterds) je nutné vidět. Svým způsobem váhám, neb nevím, co všechno si mohu dovolit o filmu napsat, protože pokud zde ...
draacedraace
filmožranífilmožraní
30.09.2009 23:54:0030.09.2009 23:54:00

Hanebný pancharti

Hanebný pancharty (Inglourious Basterds) je nutné vidět. Svým způsobem váhám, neb nevím, co všechno si mohu dovolit o filmu napsat, protože pokud zde vyplivnu děj, přijdou ti z vás, kteří jej ještě neviděli, o zážitek. U Tarantina nic překvapivého: jeho typický morbidní, skoro až úchylný humor, obdobně drsné záběry a v neposlední řadě témata, nad kterými zůstane rozum stát. Výbuchy smíchu nad situacemi, které s ohledem na daný moment vlastně vůbec k smíchu nejsou, a hlavně konečně vyjde najevo, JAK skončila druhá světová válka.

Co však musím zmínit, je finále filmu, tedy poslední scéna, protože svým obsahem předběhne vše, co vás během sledování uzemnilo. Nebudu prozrazovat nic: už proto, že ač film běží v kinech již několik týdnů, kinosál byl nacpaný k prasknutí, tudíž návštěvnost a zájem přetrvává. A nenechte se ošálit vleklým začátkem. A kdybyste v hospodě náhodou potkali King Konga, budete vědět, odkud vítr vane:o)

draace

Brad Pitt naprosto výtečný!

A to i bez obnažení. Role křupanů prostě umí!



Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: