Informace o článku
Na titulek nemám autorská práva: v této podobě mi článek přihodil Frost a uznejte, že nic trefnějšího vymyslet nelze.Krásné video! Krásné drastické zá...
draacedraace
krávy - hot newskrávy - hot news
29.09.2010 22:47:0029.09.2010 22:47:00

Kterak kráva dostala od krávy na prdel :D

Na titulek nemám autorská práva:
v této podobě mi článek přihodil Frost a uznejte, že nic trefnějšího vymyslet nelze.

Krásné video! Krásné drastické záběry!
Tedy až na chudáka koně a samozřejmě krále arény býka.

odkaz na článek s videem
ZDE

Teprve jednadvacetiletá Noelia Motaová zůstala bezvládně ležet po útoku býka při koridě ve španělské Marbelle poté, co se přes ní převalil její kůň. Mota býka předtím úspěšně dráždila zabodáváním krátkých kopí a uhýbala na koni jeho výpadům.

Na toreadorku spadl její kůň a ještě ji poranil býk

zdroj: LiveLeak.com

Motaová utrpěla "zranění hlavy, krku, hrudníku a břicha", jak zjistil hlavní lékař na býčích zápasech Juan Pedro Luna, který jezdkyni vyšetřil bezprostředně po hrozivě vypadajícím pádu a útoku býka. Zraněná dívka se již probrala a nemá žádné neurologické nebo oběhové problémy.

K neštěstí došlo, když Motaová na závěr svého vystoupení kroužila na koni kolem býka. Hřebec Piripi však náhle ztratil rovnováhu a pohřbil pod sebou jezdkyni, která se ocitla v prachu arény. Toho využil býk a jezdkyni napadl.

Nešťastná událost byla letos jednou z řady a znovu přiživila diskuse o potřebě zákazu tradičních korid, jako krvavé zábavy založené na týrání zvířat.


Zdroj: novinky.cz

PS: překlad (nebo snad přepis?) "Mota (kupodivu bez "ová") býka předtím úspěšně dráždila" je opravdu perla se vším všudy.
Úspěšné dráždění je pomalu lepší než dupání kopyt býka v těsné blízkosti slečniny hlavy...
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Teď už je tam "Motaová" (jdu z...

Teď už je tam "Motaová" (jdu zvracet), asi to prošlo nějakou opožděnou korekturou :cD Jsem zvědavá, kdy si konečně uvědomí, že by bylo fajn ty býčí zápasy zakázat :c( Alespoň jí zmizel ten nafoukanej výraz z tváře (doufám, že navždy)
Gravatar

Dobře jí tak. A je tam vidět, že hřebec ...

Dobře jí tak. A je tam vidět, že hřebec "nezakopnul", ale žďuchnul do něj bejček :-)