Informace o článku
Mno, a když už jsem v kině namlsala jedním filmem, zachtělo se mi dalšího... Nenasytný Kinožrout opět přebil Skrblíka (na projekce pražských multikin ...
draacedraace
filmožranífilmožraní
02.10.2009 22:54:0002.10.2009 22:54:00

po District 9 a před Avatar

Mno, a když už jsem v kině namlsala jedním filmem, zachtělo se mi dalšího... Nenasytný Kinožrout opět přebil Skrblíka (na projekce pražských multikin momentálně fakt nemám), a tak jsem místo na vlak vyrazila opět na Anděl, shlédnout v současné době nejpopulárnější scifi. Protože jestli mě něco na multikině baví, pak právě filmové efekty ve spojení s pořádným ozvučením. Podívaná, která diváka vcucne, a může jít klidně o béčko: hlavně, ať je na co se dívat, a čím více nereálných triků na obrovském plátně, tím lepší (atak Smrtijedů na Londýn v Harry Potter 3D = absolutní nářez).

Nechci District 9 hanit jen proto, že to není film nutný pro multikino, co se týče požitkářství draacete. Naopak: District 9 je originální dílo, přestože poskládáním mnoha již použitých žánrů (především počáteční pseudo-dokumentaristika), ale mně by bohatě stačil formou „domácí“ projekce. Není ani tak o tricích, jako o měnících se emocích, kdy na začátku chápete odpor místních k cizincům, a na konci se váš postoj změní (přesně tak, jak režisér chce). Strhující děj, spousta zápletek, konec nejasný; vše ale bohužel opředeno fatálními chybkami (v čele s armádou, jejíž „neschopnost“ skutečně bije do očí).

Co mě však při obou projekcích pohltilo, byl trailer na film Avatar. Jakožto milovník trailerů jsem si vědoma faktu, že trailer mnohdy překoná film samotný, ale pokud bude Avatar z poloviny tak dobrý jako trailer, máme se my kino-požitkáři na co těšit. Notabene ve 3D!

draace

Modrý trailer a dobře ozvučený trailer navnadí víc než je zdrávo:o))

Bohužel na This is it v kině trailer žádný:o(

.

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: