Informace o článku
Scyris zítra... Povinně a solidárně držte palečky Scyrisovi, který v neděli vyběhne v Rakousku. Postaví se na start své profláklé trati (1000m sprint)...
draacedraace
DOSTIHYDOSTIHY
11.08.2007 0:01:0011.08.2007 0:01:00

Další štace: Ebreichsdorf :o)

Scyris zítra...

Povinně a solidárně držte palečky Scyrisovi, který v neděli vyběhne v Rakousku. Postaví se na start své profláklé trati (1000m sprint), zahraniční (a nejen zahraniční:o) soupeři údajně nejsou žabaři, ale to já skutečně nemohu posoudit.

Nicméně kdybyste někdo byl té lásky a dobroty, a dodal mi formou SMS výsledek dostihu... Přece jenom je ve Slovenském podhůří pravděpodobnější osobní setkání s medvědem, nežli s kolibou plnou halušek a s Wi-Fi připojením. Hloupé je, že spoléhat se veřejnoprávní anebo komerční média je marné: pakliže sportovnímu zpravodajství České televize trvá tři dny, než zpracuje dostihy z Bratislavy, nechci vědět, jak dlouho se k nám „potáhnou“ zprávy z Rakouska:o) I když... na druhou stranu... možná bychom se tím pádem potkali na den přesně: týden „žhavá“ novinka & draace po návratu ze Slovenska. Hustý.

Kde hledat? Nejlepší zpravodajství má server http://www.paddock-revue.cz Pokud mi dodáte informaci, nečekejte prosím na odpověď, protože cena za odeslání SMS mi notně zvedla adrenalin v krvi, a to jsem se ještě nerozhodla, kterého operátora na Slovensko vezmu s sebou. Aby od vás nepřišlo SMSek deset a já neutratila kilo bez DPH za odpovědi „děkuji pěkně“:o)

Scyrisovi popřejeme „zlom vaz“ (aniž by tak doslova provedl, bohatě stačí, když vyhraje), a Vám všem pěknou sobotu.

Daja Swito
Toho času již na opačné straně republiky.
Ano, pročítáte předem vložený záznam... kůůůl:o)))

Martinovi Cápovi: samozřejmě jsem si vědoma, které sport-zprávy mají přednost. Dejme tomu, že z mé strany opět pokus o vtip. Přiznávám, že v poslední době se mi jich moc nevydaří, ale tak i snaha by se měla cenit... hahaha...:o)


Foto: Martina Poláková (http://www.racingphoto.cz/)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Tebuch draace :0) Nahodou jsem mrknul na...

Tebuch draace :0) Nahodou jsem mrknul na net a co nevidim ..... foto: M. Polakova... Je to moje byvala kolegyne - foti prevazne kone a dokonce i s vlastnima zavodi. Jestli ji vidas, tak ji pozdravuj ;0) CIAO
Gravatar

grey.rabbit: známe se pouze mailově:o) F...

grey.rabbit: známe se pouze mailově:o) Fotí super.