Informace o článku
Pan Josef Váňa st. je borec.Pan Marek Svačina je také borec.Letošní přímý přenos České televize vysoce předčil minulé ročníky a nasadil sakra vysokou ...
draacedraace
DOSTIHYDOSTIHY
10.10.2010 19:21:0010.10.2010 19:21:00

těším se na zítřejší Ranní show Evropy2


Pan Josef Váňa st. je borec.
Pan Marek Svačina je také borec.

Letošní přímý přenos České televize vysoce předčil minulé ročníky a nasadil sakra vysokou laťku.

Vyjma karambolové Ceny Vltavy nádherné dostihy, zakončené přesně tím, na co víc než třicet tisíc lidí na závodišti a dalších 9 miliónů u televizí čekalo. Famózní, euforické, adrenalinové emoce, zakončené unikátním happy-endem.

Fantastický TV den zakončený nejvýstižněji dokonalou hláškou od Mismon:
" Fantastická pardubická... akorát holčičky nemaj koho oplakávat..."






Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

No teda ale Pepa měl před cílem docela h...

No teda ale Pepa měl před cílem docela hoňku, co? Parádní dostih :-)
Gravatar

Megaparádní dostih. Co nevidět ho přejme...

Megaparádní dostih. Co nevidět ho přejmenují na Velká Váňova Pardubická:D
Gravatar

Popravdě, letos je to poprvé, co vítězst...

Popravdě, letos je to poprvé, co vítězství Váňovi nepřeji...Amant Gris měl tolik smůly, že si tentokrát zasloužil alespoň trochu štěstí...A s výrokem dostihové komise také příliš nesouhlasím, nemyslím si, že by tam měl Amant dost místa, zvlášť bereme-li v úvahu přirozenou nechuť koní cpát se do jakéhokoli úzkého prostoru, navíc vedle dalšího koně...A s tím, jakou rychlost předvedl na posledních dvou skocích mu scházel jediný metr, aby Tiumena porazil...Nu, což, stalo se stalo, ale moje letošní pardubická je poprvé bez radosti...
Gravatar

Elisabeth: teď mi byl poslán link na ten...

Elisabeth: teď mi byl poslán link na tento článek - http://aktualne.centrum.cz/sportplus/ostatni-sporty/ostatni/clanek.phtml?id=679720. A za sebe říkám, že přesně takhle to vidím i já. A nelze spekulovat nad kdyby: AG předvedl raketové zrychlení, ale kdyby Váňa předčasně neusnul (viz mladická chyba), nenechal by soupeře k sobě přijít takhle blízko. Kdyby AG měl víc sil než Tiumen, utekl by mu hned, nedošlo by k tomu, že se ocitl "v tunelu". K Tiumenovi se přiblížil teprve poté, co Váňa přestal rajtovat a tady měl Váňa opravdu z pekla štěstí, o nozdry.
Gravatar

Pod ten článek bych se podepsala, nemám ...

Pod ten článek bych se podepsala, nemám ráda co by kdyby...:-) Kdyby Marek po poslední překážce všem odskočil a utekl, mohl být férově první :-)
Gravatar

článek super napsaný a ve všem má pravdu...

článek super napsaný a ve všem má pravdu...tyhle hloupé protesty nechápu...každý kdo viděl tuhle situaci po závodu rozebírat, mě dá za pravdu...z té kamery zezadu bylo nádherně vidět jak Váňa jede stále rovně ve své stopě a mezi ním a bariérou byl dostatek místa, takže o žádném tísnění nemůže být ani řeč...podle mě to opět Amant Grisovi zkazil žokej
Gravatar

re Hanka:Já bych se teda Marka dovolila ...

re Hanka:Já bych se teda Marka dovolila zastat,odjel moc dobrý dostih.Váňa byl prostě lepší,v hlavě :-).
Gravatar

EvaH. je fakt, že nikdo neví jestli Ama...

EvaH. je fakt, že nikdo neví jestli Amant Gris nešel dopředu, že mu to u té bariéry nevyhovovalo nebo prostě na chvilku ztratil chuť ( zažila jsem takového koně ) nebo jestli zachyboval žokej...tohle ví jen o sám...už jednou chybu udělal a velkou...mě spíš hodně mrzí, že tímhle vším se pošpiňuje nejen Váňovo jméno, ale i VP :(((
Gravatar

Starého zkušeného vlka neradno podceňova...

Starého zkušeného vlka neradno podceňovat, před mladšími má náskok právě ve zkušenostech. V živé paměti ročník 1997, kdy Váňa na minutu přesně nakopnul tempo a soupeřům ujel, protože kdyby tohle neodhadl, nevyhrál by. On to i Pavel Složil přiznal, že zvítězila zkušenost, a to samé jsme viděli i letos.
Gravatar

Pro me paradni dostih :) Krasne pocasi, ...

Pro me paradni dostih :) Krasne pocasi, krasny prubeh, bez vaznych kolizi (co jeste lepe, bez fatalnich zraneni) a uzasny finis. Jen ta tecka za dostihem - podani protestu ze strany staje AG - byla dost kysela. Zbytecna...Skoda se k tomu vyjadrovat. Dle meho vyhral ten nejlepsi a zaslouzene. Jak bylo receno, tady neplati "kdyby". A Marek Svacina? Tak bez nej si nedovedu dostihy predstavit, jeho vysilujici rev a fandeni zveda z kresla :) (jen pritel ma v dostizich drobet "hokej" a misto Svacina rika Slanina - a to byl uz po obede :))) Jeste poznamka, kdysi jsem slysela Svacinu, jak komentoval nejaky zavod v atletice, priznam, ze jsem pukala smichy, protoze nemit obraz, tak jsem presvedcena, ze komentuje dostih :)))
Gravatar

Svačina je super a taky si bez něj nedok...

Svačina je super a taky si bez něj nedokážu dostihy v TV představit, ale můj favorit je Bosák :D :D jeho komentování, hlavně fotbalů, nemá chybu ;)
Gravatar

Proti Bosákovi ani slovo, machr. Ale roz...

Proti Bosákovi ani slovo, machr. Ale rozdíl je v tom, že když odejde ze scény Bosák, fotbal z obrazovek nezmizí, zatímco až to zabalí Svačina, budeme mít asi už jenom tu Velkou, a to se říká kdo ví jestli. I když nesmíme zapomínat na Martina Cápa:-)
Gravatar

Váňa je prostě nejlepší. Bez debat, mně ...

Váňa je prostě nejlepší. Bez debat, mně se ale neskutečně líbil už ve 4. kvalifikaci na Lirainovi, to jim to nandal taky, i když byl "jen" 2. To jsem si říkala, že to je dobrá předzvěst VP. Jinak, Draace nevíš, kde najít celou Pardubickou 1997? Vždycjky jsem našla jen ten doběh do cílovky. Dííík
Gravatar

Pardubickou 1997 mám doma na VHS, ale mu...

Pardubickou 1997 mám doma na VHS, ale musela bych se donutit si donést video, nacpat ji do PC a poté vložit na youtube. Navíc youtube posledně můj pokus o vložení Velké Pardubické 1994 anulovalo, že prý moc dlouhé video; přitom mělo necelých 12 minut.