Informace o článku
- že jsem na vlastní oči viděla, co se stalo, protože jinak bych dětem ani za mák nevěřila. Koneckonců doteď nechápu, jak se čudle tohle povedlo. - že...
draacedraace
o mé bordel koliio mé bordel kolii
17.10.2011 18:25:0017.10.2011 18:25:00

vlastně bych měla být ráda

- že jsem na vlastní oči viděla, co se stalo, protože jinak bych dětem ani za mák nevěřila. Koneckonců doteď nechápu, jak se čudle tohle povedlo.

- že se mi magor pes zrasil týden před závody, takže mohu odpočívat doma s pocitem, že bych tak jako tak nikam daleko nemohla.

- tedy aktivně odpočívat. Protože když vám dítě vrátí podsedlovou dečku s dotazem „a mám ji vyprat?“ a vy odpovíte „nemusíš, já jsem ráda, že mám aspoň něco bílého k bílému prádlu (aby pračka byla aspoň z půlky plná), a pak pět minut před ukončení praní prádla bílého váš zrak spočine na špinavé bílé podsedlovce pověšené u koňské bundy, tak asi je fakt něco špatně i v rámci „odpočívání“:-)

Ale co; hlavně že už černá potvora pije, žere, čurá i se*e. Všechno ostatní je podřadné. A všem, kteří mi s ní pomáhají, děkuji, a děkuji i Móně, že mi ji autem přivezla až domů.

draace
A nejvíc bych měla být ráda, že mám bordel kolii, protože nevím, jak bych já nosila ze schodů plemeno těžšího rázu:-)

A asi by nebyl od věci krátký popis maléru: dítě hodilo smečce psů klacek (aport). Ze skupiny tří psů ten můj dostal klackem do hlavy (lehký otřes mozku), pak ho do sebe nabodl (díra v držce) a ještě byl převálcován dobrmanem (těžké zhmožděniny krku a lopatky). Neboli bebí „tři v jednom“. A aby toho nebylo málo, úraz a s ním spojený šok prodělal zhruba dvě minuty poté, co vylezl z řeky, kdy teplota byla asi dva nad nulou.

Prostě kdo umí, ten umí.



Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Jestli chceš jet,hoď mi jí sem,já ti jí ...

Jestli chceš jet,hoď mi jí sem,já ti jí obstarám.
Gravatar

V sobotu to bude v pohodě, to se postará...

V sobotu to bude v pohodě, to se postará maminka (tím daleko jsem myslela otročinu na pastvinách). Ale díky za nabídku, jsi hodná:-)
Gravatar

Tyvoe :O(((( Chuděra :o((( Držím palce, ...

Tyvoe :O(((( Chuděra :o((( Držím palce, ať se Ti brzo uzdraví :o(((
Gravatar

ojoj, na Lakynku moc myslíme a držíme jí...

ojoj, na Lakynku moc myslíme a držíme jí palce ať je v pohodě