Informace o článku
Až budete mít splín, třeba zapříčiněný konfliktem s lidskou blbostí, pusťte si Mamma Mia film. Já jsem tak učinila, nezávisle na závislosti ke Gimme, ...
draacedraace
filmožranífilmožraní
25.03.2009 0:03:0025.03.2009 0:03:00

Mamma Mia

Až budete mít splín, třeba zapříčiněný konfliktem s lidskou blbostí, pusťte si Mamma Mia film. Já jsem tak učinila, nezávisle na závislosti ke Gimme, Gimme (používám ji k nastartování), a teď mě bolí bránice. Ze smíchu! Tentokrát jsem si naservírovala originál s titulky (je škoda nemít překlad songů), a nelituji. Zpěv Pierce Brosnana je sice poněkud uhm... rušivější, ale naštěstí dokonalý hudební sluch nevlastním, takže jsem si děj filmu užila se vším všudy.

Mám vysmáto. Od třetiny jsem promítání doprovázela nejen hlasitými výbuchy smíchu, ale i plácáním se do kolen, a finální scény obohacovala hláškami „to je nejvíííc... kůl“. Protože ono to přesně takové je. A kladu si otázku, v čem? Písně nestárnoucí ABBY? Hvězdné herecké obsazení?

Prdlajz. Atmosféra! Film je nabitý pozitivní energií a elánem. Ze všeho vyzařuje nekončící radost. Zdánlivě jednoduchý příběh, opředený legendárními hitovkami, je ve skutečnosti pásmem, které potěší oko, duši i uši. Vždyť v jednoduchosti je krása, já to říkám pořád!

Už teď se těším, až si Mamma Mia sjedu znovu. Protože situace ani hlášky nezevšední, stejně jako excelentní taneční (a nejen ony) scény, zase budou záchvaty smíchu a zase mi při sledování bude skvěle, budu se bavit a na konci vysmátá zahudruji, že je po všem.

Vřele doporučuji, jedenáct hvězdiček z deseti. Kluci s ploutvemi na molu... (kvičení)...:o)

draace

Does Your Mother Know, po „Uděláme tlustou čáru“...

Honey, honey, how you thrill meee...

Asi to miluju.

A nejen to;o)

A někdo mi slíbil soundtraaaack !!!:o)

.

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Slíbil, slíbil a asi mi nezbyde nic jiné...

Slíbil, slíbil a asi mi nezbyde nic jiného, než to poslat poštou. Spolu s IWTB :-)