Informace o článku
Tak už jsem se bála, že se neozve... Co počítač? Stále nemlčí? Ano, fachá. Kecala bych, kdybych tvrdila, že šlape podstatně lépe než předtím (uhm, uhm...
draacedraace
na čem ujíždímna čem ujíždím
24.07.2007 16:03:0024.07.2007 16:03:00

LaLuna :o)

Tak už jsem se bála, že se neozve...

Co počítač?
Stále nemlčí?

Ano, fachá. Kecala bych, kdybych tvrdila, že šlape podstatně lépe než předtím (uhm, uhm), ale mně ke štěstí bohatě stačí, že je vše při starém. Včetně čehosi, čemu s láskou a něhou v hlase říkám „můj luna virus“.

Je pravděpodobné, že se nejedná přímo o virus, protože já se po příčině nepídím. Proč? Proč si kazit legraci?

Hned vysvětlím.

Na ploše mám kromě různého bordelu i dvě MP3 skladby: nekvalitní verzi „Vzducholodi“, protože v hloubi duše doufám, že se mi podaří najít a stáhnout kvalitu lepší. Druhá skladba se jmenuje LaLuna (Paps ´N´ Skar). Na ploše je proto, že jsem ji cca před třemi měsíci vytáhla z adresáře „všechno možné“, kde jsou ladem skladem napěchované veškeré „nezařazené“ písničky (cca 6GB mp3). Byla neděle, psala jsem blog a pařila jsem právě na ty nejstupidnější odrhovačky. Znáte to: největší odvaz většinou zažijete při „Žížala“ Dády Patrasové anebo Hajný je lesa pán z „Ať žijí duchové“.

A tenhle efekt „v jednoduchosti je krása“ se mi vyvalil při „LaLuna“. „LaLuna“ je typická „Itálie“: primitivní letně diskofilní skladba, jednoduchý, leč melodický kýč, přesně pro trsající puberťačky, které se rády vlní ve žhavé letní noci na plážovém disku. Samozřejmě mě chytla, ulítla jsem si na ní hned několikrát, zaryla se mi pod kůži a pokud potřebuju nakopnout, tak si ji s chutí dám. Ona je tak dokonale příšerná, že mě pokaždé probere. Žeru ji, fakt že jo...:o)

Zhruba před měsícem a půl docházelo na ploše PC k situaci, kdy se LaLuna spouštěla samovolně, většinou když se v ikonách kolem ní šmejdilo. Aby byla situace ještě bizarnější, tak se rozehrávala v programu, o kterém nemám páru, kde se nalézá. Nejednou mi z winamp zněla hudba a najednou do toho zahřmělo „staséra, lalůna“ (italsky fakt neumím). Prostě mi hrály dvě různé skladby naráz. Jelikož mám winamp potichu kvůli skype a hlasitost přidávám na repru, zaburácela LaLuna pokaždé s takovou vervou, že jsem málem spadla ze židle. Počáteční panické snahy ji ztlumit v PC vždy skončily nezdarem, protože zkrátka nemám tušení, v čem se soubor samovolně spouští (ani winamp, ani mediaplayer to nejsou), ale postupem času jsem se naučila automaticky tlumit subwoofer. A pokaždé vysmáto, pokaždé záchvat.

Došla jsem k závěru, že LaLunu možná spouští virus, a že je škoda ji zlikvidovat, protože díky ní vznikají uživatelům mého PC veselé příhody. Především když násilně přeruší skype hovor a vy člověka na druhé straně spojení nemáte šanci přes hřmění LaLuny slyšet:o)

Po obnovení systému mého odstřeleného počítače jsem zkoušela LaLunu škádlit, ale bez výsledku. Že by důkladné pročištění systému (již ověřenými programy) vypucovalo i plochu? Mno, asi ne, hahaha. Dneska zahulákala znovu, tentokrát ovšem za jiných podmínek: aniž bych se pohybovala okolo ní. Vyhrávat začala v momentě, kdy ve winamp zpívala Loona tklivý song s názvem jak jinak než Hijo De La Luna.

Tak nevím, co si o tom myslet, hahaha...

Daja Swito
Milující svůj počítač.
A LaLunu taky:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: