Informace o článku
každý dobrý skutek jest po zásluze potrestán...:o) Ano, za horlivou snahu se platí. Už ve čtvrtek jsem polemizovala s myšlenkou si v pátek udělat voln...
draacedraace
na čem ujíždímna čem ujíždím
07.04.2007 0:00:0007.04.2007 0:00:00

o vláčcích a tramvajích pana ASHe:o)

každý dobrý skutek jest po zásluze potrestán...:o)

Ano, za horlivou snahu se platí. Už ve čtvrtek jsem polemizovala s myšlenkou si v pátek udělat volno, ale nějak se mi nedařilo mít v práci všechno hotové. Proběhl přesčas a v jeho finále spásná myšlenka „tak zítra přijdu na chvilku a dodělám to, a pak hurá domů“.

To by ovšem muselo být draace natolik inteligentní, aby poprosilo paní uklizečku, aby nezakódovala kanceláře. Zbytek firmy je totiž na školení. To zas jeden zbytečně vstával... hahaha...

Mimo toho jsem ve čtvrtek v práci zjistila, že v novém skinu na lide.cz mi nejezdí auto. Což mi nesmírně vadí... Ten skin je fantastický (noční město), ale jedině pokud je kompletní. A to auto tam jezdilo, a teď tam nejezdí, a buď mám já fatal error v zobrazování anebo došlo ke změně ze strany autora.

Zpočátku jsem váhala, jestli svůj profil fláknout do temného nočního odéru, ale mé dilema notně ulehčily dva fakty. Zaprvé má láska Kay.Tee, která zvolila úplně stejně, a zadruhé Frost a jeho prohlášení, že na mostě v dolní části skinu čas od času projede TRAMVAJ. Samozřejmě jsem jakožto bystré a vlaků znalé draace rozeznala VLAK motorák, a samozřejmě jsem se jala Frosta na onen hluboký omyl upozornit, ale dostalo se mi odpovědi, že to je TRAMVAJ. Vyklubala se z toho jak jinak než několikahodinová, skoro až nelítostná slovní roztržka, která neměla vítěze ani v záplavách argumentů (Frost totiž nikdy nejel vlakem trasu Praha – Rakovník:o), a kterou mohl rozseknout jediný člověk na světe – autor tohoto geniálního skinu.

Samozřejmě jsem si nemohla odpustit mu napsat, což Frost komentoval vítězným „já to věděl! Já věděl, že přesně tohle uděláš!“:o)))) A že prý také s touto variantou koketoval, ale nakonec ji neuskutečnil. Ale tak proč se namáhat, když draace uvažuje obdobně, že ano...:o) Navíc skin-komunikace už vázla: vzkazy „VLAK“ vs „NE – TRAMVAJ“ byly sice nabité energií, ale poněkud fádní.

Autor skinu se ukázal být jako tolerantní jedinec se smyslem pro humor. Prvořadě přiznal pravdu mně, protože to opravdu je VLAK (dokonce mi poslal fotku onoho nechvalně proslulého motoráku, přesně takového, který jsem JÁ poznala), a poté dodal, že pokud v idylce soupeř vidí TRAMVAJ, tak je to také v pořádku. Každý nechť si ve skinu užívá toho, co je mu nejbližší. Mně tramvaje teda jako nevadí, ba naopak, ale snad ještě vidím natolik dobře, abych rozeznala TRAMVAJ od VLAKu... hujaháááááá...

A propos, většina lidí sáhla právě po vláčkovém skinu, a nejen ti, jež se řadí mezi noční tvory. Také jsem bývala nadšený noční tvor, ale o tom až příště. A co se týče toho auta, ve skinu, tak doma mi v něm naštěstí jezdí... muhehehe:o)

Daja Swito
mělapravduhujahááá, mělapravduhujahááá, mělapravduhujahááá...:o)

special THANX to ASH721


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Grrr, tak to je teda zrada... Mně tam žá...

Grrr, tak to je teda zrada... Mně tam žádný auto nejezdí. Anebo jezdí, ale nevim o tom, protože na mym monitoru ten skin končí pravym rozsvícenym oknem toho krajního baráku, takže žádnej strom ani auto už tam nejsou. Anebo tam auto nemam zkrátka a jednoduše proto, že radši jezdím touhle (http://jakub.mraz.sblog.cz/2007/03/14/92) trojvagónovou TRAMVAJÍ, která po tom mostě projíždí s celkem luxusní frekvencí, tak proč zbytečně zamořovat noční městskou krajinu výfukovými plyny, že jo ? ;o)))
Gravatar

Frost: vláček ve skinu má narozdíl od te...

Frost: vláček ve skinu má narozdíl od tebou avizované trojvagónové tramvaje menší okýnka, kdežto tramvaj je má pomalu přes půlku boku. To jen tak mimosoutěžně:o)
Gravatar

Já teda byl od začátku toho názoru, že j...

Já teda byl od začátku toho názoru, že je to vlak...ono holt půl života s režijkou se musí někde projevit. Pouze s jednou připomínkou - už si konečně zapamatuj, že je to rožnovka, ne motorák, muhehe :o)))
Gravatar

Fluff: mno, tohle ale není ten typ motor...

Fluff: mno, tohle ale není ten typ motoráku, který jezdí u nás, a ani rožnovka, která jezdí u vás... to je jinej vlak:o)
Gravatar

No to dá rozum, že to není ten typ motor...

No to dá rozum, že to není ten typ motoráku, který jezdí "u nás" (u Vás), ani rožnovka, a ani žádnej jinej, protože je to pravá a nefalšovaná trojvagónová tramvaj s prvním motorovým a dvěma vlečnými vozy ;o)))
Gravatar

Frost: no zrovna od tebe, od odborníka s...

Frost: no zrovna od tebe, od odborníka skrz MHD, bych očekávala, že rozeznáš TRAMVAJ od VLÁČKU, ale evidentně oči zmutované grafikou již nestíhají zpracovávat pojmy a dojmy. Protože jestli tohle je TRAMVAJ, tak já jsem matka třech rozkošných dětí. Muhehe.
Gravatar

draace: Jóóóóó, tak konečně pravda vyšla...

draace: Jóóóóó, tak konečně pravda vyšla najevo :o))))) A kdy mi je přivedeš ukázat ??? 7 dětí najednou jsem doma ještě neměl ;-)))
Gravatar

aj tak je to lietadlo :oP

aj tak je to lietadlo :oP
Gravatar

Draace: Jéé, tak to ahoj MAMIIII!:-))) J...

Draace: Jéé, tak to ahoj MAMIIII!:-))) Jasně že je to TRAMVAJ, protože jsem ještě nikdy nikde neviděla vprostřed města jezdit vlak PO OSVĚTLENÝM MOSTĚ, všude jezděj jen PO NÁSPECH (neosvětlených) a tamto na profilech rozhodně není železniční most pro velký zatížení a jestli autor skinu tvrdí že jo, tak to propočítáme:-))) No a o pražských tramvajích projíždějících po mostech snad mluvit nemusím, to snad zná každej. A z Brna mám i důkazní noční foto, že tam taky jezdí "trojče" (to kdyby někdo namítal, že normální tramvaj má přece vozy jenom dva):-) - kuk sem: http://bmhd.goo.cz/foto.php?1531-1301-1569_27:20060411 (T3 ev.č. 1531 - vlečňák VV60LF ev.č. 1301 - T3 ev.č.1569) Tak cooo???:-))) A ještě pojďte pořešit to projíždějící auto (co ho tam prej nemáte, hehe):-))) - já to tipuju na Volhu;o)))
Gravatar

Kltko: Nie, lietadlo som jááá!:-)))

Kltko: Nie, lietadlo som jááá!:-)))
Gravatar

Frost: Mno, aby ses nedivil...:-))) Jo a...

Frost: Mno, aby ses nedivil...:-))) Jo a to auto, co zamořuje noční městskou krajinu výfukovými plyny, vypálilo do noci takovou rychlostí proto, že veze nastávající maminku draace do porodnice povít ty trojčata:-)))
Gravatar

pilotka keby len lietadlo, aj raketové v...

pilotka keby len lietadlo, aj raketové varianty poznáme http://www.imhd.sk/ba/index.php?w=3825242e29eff5f4f02926292333ef392b2e212c23
Gravatar

všem, kdož se naivně domnívají, že to je...

všem, kdož se naivně domnívají, že to je TRAMVAJ: i kdyby ten VLÁČEK jezdil po asfaltce skrz Václavák, kouřil z neexistujícího komínku a ještě k tomu vyhrával hymnu jakožto bonus, stejně to bude pořád a jenom VLÁČEK, protože tolik maličkých okýnek v poměru ku délce prostě žádná TRAMVAJ nemá. A jestli já mám tři děti, tak můj kůň je okřídlenej Pegas. Muhehe:o)
Gravatar

Draace: No jo, ale jestli je to motorove...

Draace: No jo, ale jestli je to motorovej VLÁČEK, tak proč se z něj teda někudy nekouří (a spíš než na ekologický provoz u ČD uvěřím tomu Pegasovi):-) a proč projíždí po mostě, kde nemá co dělat? Ad okýnka - taková T3 má na boku okýnek 8 + je z boku vidět i část čelního a zadního okna, čili dohromady 10, což je přesný počet okýnek té TRAMVAJE v profilu (jsem si schválně udělala screen, bo za jízdy to nejde spočítat; navíc i ta silueta je prostě tramvajová):-))) Takže podle mě je to naprosto jasný - jedná se o (neinformovaným autorem poněkud stylizovanou) TRAMVAJ složenou ze 3 vozů T3;o)
Gravatar

Kltko: Hahááá, létající tramvaj, to už t...

Kltko: Hahááá, létající tramvaj, to už tu bylo, dokonce u mě na blogu, i když ta moje nestartuje střemhlav a s forsáží, ale zcela pokojně se vznáší, pokud noční cestující zaklimbá:-)
Gravatar

Pilotka heč, keď sa v Bratislave vytočia...

Pilotka heč, keď sa v Bratislave vytočia, vyrobia aj električku - ponorku, elekričku na bruselích :o))) autobusy s komínom a iné divy ;o) http://www.imhd.sk/ba/index.php?w=3825242e29ef392b2e212c23ea&typ=scifi
Gravatar

pilotka: takže když budu do grafické pod...

pilotka: takže když budu do grafické podoby převádět koně, tak z něho ve finále bude osel jenom proto, že milovník oslů v zápalu nadšení usoudí, že tohle je osel? Ale my jsme řekli NE. Autor skinu ve svém virtuálním světě stvořil i svůj virtuální VLÁČEK, který JÁ jsem poznala. V Berlíně VLÁČEK taky jezdí po mostě a skrz město, a nikdo se nad tím nepozastavuje. Navíc jsem to JÁ, kdo má tu originální fotku, podle které byl VLÁČEK stvořen, a rozhodně to není TRAMVAJ:o)))
Gravatar

draace má pravdu, v Paříži vláčky taky j...

draace má pravdu, v Paříži vláčky taky jezdí po mostech, městem a ještě navíc osvětlené ;o) Ale nechte vlak vlakem, teda rožnovku - všimli jste si toho černého vrtulníku, co tam lítá? :o)))
Gravatar

draace: No jo, ale na tom obrázku není a...

draace: No jo, ale na tom obrázku není ani Paříž, ani Berlín, protože a) tam takový vláčky nejezdí (kdyby to teda čistě teoreticky vláček byl) a b) nejezdí tam ani Volhy c) a vůbec, nějaký důkazní foto by to chtělo, páč do Paříže ani Berlína se zrovna nechystám a už vůbec ne proto, abych zjišťovala, jestli tam náhodou nejezdí vláčky městem po mostě, kterej je dělanej na tramvaje:-))) Fluffyman: Cože, černej vrtulník? I tady??? Pomóóóc, už mě zase našli...!!! To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně opravdu nejdou"... Huahahááá:-))) (Pro nezasvěcené - paranoidní fakt nejsem, tohle je hláška vztahující se k mému "Maranello Red Hell");o) ALe každopádně jsem zaregistrovala pouze poletujícího opeřence a jezdící výtah...;o) Frost: Asi se budem do té Paříže fakt muset mrknout;o)
Gravatar

Pilotka: když jsem vložím DŮKAZNÍ FOTO, ...

Pilotka: když jsem vložím DŮKAZNÍ FOTO, dle kterého autor skinu stvořil VLÁČEK, tedy fotku, kterou mi on sám osobně poslal, dáš už s těmi TRAMVAJemi pokoj?:o)
Gravatar

Když ti pošlu fotku rožnovky, vložíš ji ...

Když ti pošlu fotku rožnovky, vložíš ji tu, aby všichni uznali, že je to pramáti všech motoráčků? :o))) Černej mixér mám samozřejmě taky ;o))
Gravatar

Draace: Jooo, dám pokoj - přestanu tvrdi...

Draace: Jooo, dám pokoj - přestanu tvrdit, že je to tramvaj, ale bude to buď šalina a nebo električka, ještě nevim, musim se rozmyslet......hihihi:-) Jsem hrozná baba;o) A navíc defo - normálně jsem se přistihla, že čumim po vlacích a sonduju, jaký mají okýnka...huaaa haháá:o)))
Gravatar

pilotka: já se píšu s malým "d"...

pilotka: já se píšu s malým "d"... já jsem malé nenápadné nesmělé draace... To jen technický detail, muhehe.