Informace o článku
„Tak o čem bychom si pohovořili teď? Co třeba o sexu? Člověk může získávat informace k tomuto tématu rozličnými způsoby... Když mi bylo asi 11, šel js...
draacedraace
na čem ujíždímna čem ujíždím
17.07.2011 22:49:0017.07.2011 22:49:00

... Jarvis ... prostě.

„Tak o čem bychom si pohovořili teď? Co třeba o sexu? Člověk může získávat informace k tomuto tématu rozličnými způsoby... Když mi bylo asi 11, šel jsem takhle v podvečer parkem a potkal jsem o pár let starší dívku. Pěknou. Dali jsme se do řeči a ona se mě po chvíli zeptala:"Onanuješ"?
Netušil jsem, co to znamená, ale znělo to učeně, tak jsem nechtěl bejt za vola a odpověděl jsem:"No jasně!"
Doma jsem se pak hned podíval do slovníku a nestačil se divit... Ale existujou i lepší způsoby, jak se dovědět něco o sexu, třeba schovat se do něčí skříně a koukat se ven klíčovou dírkou..."

"Představte si, že jste zůstali trčet schovaní v šatní skříni, kde vzduch smrdí naftalinem, pokoušíte se vydržet nepohnout, chce se vám kýchnout,ale víte, že nesmíte, protože by vás odhalili. Nemůžete si pomoct - když jste objevili tuhle dívku, chcete konečně zjistit, co je to vlastně ten sex. Ona je přítelkyní vašeho kamaráda a (je to fakt kost). Tak pojďme zjistit co se potom stane…"

Do you do?
Yes, I do.
I do I do...


(special THANX to Frost)
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: