Informace o článku
Leave me alone je bonus track na Majklově CD „Bad“. Před revolucí bylo uměním si song opatřit, pokud člověk poctivě nenavštěvoval polské burzy, neměl ...
draacedraace
na čem ujíždímna čem ujíždím
13.09.2006 23:49:0013.09.2006 23:49:00

záhada Leave me Alone

Leave me alone je bonus track na Majklově CD „Bad“. Před revolucí bylo uměním si song opatřit, pokud člověk poctivě nenavštěvoval polské burzy, neměl šanci. Na „Leave me alone“ jsem docela trpěla, protože to je jeden z mála miloučce bizardních videí, ke kterým chovám nostalgické city a na které se nechá dívat nonstop: pokaždé v něm „něco“ objevíte (tedy pokud se řadíte mezi fanoušky Michaela Jacksona). Fatální drobnosti napohled působící dojmem, že jde o vatu... Ať už tancující kostra sloního muže anebo levitující skalpel. Bláznivě kýčovité video, ve kterém zdařile probleskuje jasné a výstižné „Leave me alone (Nechte mne být !!!)“.

Svého času jsme ještě jako pubertální fakani cpali Leave me alone do Bad alba i na MC kazetách. Protože bez něho bylo album jakožto celek ochuzené, za Smooth Criminal divné ticho a prázdno. A došli jsme k zajímavé zkušenosti: pokud se Bad album na klasickou 90 min kazetu nahrávalo z LP anebo z originál MC, nikdy se za něj do oněch 45ti minut nevešel přidaný Leave me alone. Naproti tomu: pokud bylo album Bad jakožto kompletní celek pořizováno na kazetu přímo z CD nosiče, tedy včetně Leave me alone, vešlo se celé a ještě zbylo místo. Podotýkám, že s minutáží ani s rychlostí záznamu se nijak nemanipulovalo, prostě záznam z CD uměl nám neobjasněným způsobem pošetřit místo na MC.

Kazety už jsou de facto minulostí. Já si lámu hlavu, jak všechny pracně posbírané nahrávky převedu z kazet do MP3 (kazet je cca 300 ks) a občas si vzpomenu na záhadu s Leave me alone. Neznáte někoho, kdo by mi „to“ vědecky objasnil?:o)

Daja Swito
která majkluje poté, co viděla live Madonnu. Ach ta logika:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

:-))) Já Ti nepomůžu :-D

:-))) Já Ti nepomůžu :-D
Gravatar

no teda... a já do tebe vkládala veškeré...

no teda... a já do tebe vkládala veškeré své naděje.. uááááh
Gravatar

hledam clovicka co tohle napsal http://w...

hledam clovicka co tohle napsal http://www.michaeljacksonweb.cz/dream.htm kdyz si napisete za dream 2 a 3 tak je to pokracovani