Informace o článku
Zatímco všichni (bez výjimek) milovali Robina Hooda, já jsem zarytě opěvovala zlosyna na opačné straně barikády. Gisburne byl můj dětský hrdina, byl n...
draacedraace
na čem ujíždímna čem ujíždím
17.04.2010 23:21:0017.04.2010 23:21:00

můj nejúžasnější záporák :o)

Zatímco všichni (bez výjimek) milovali Robina Hooda, já jsem zarytě opěvovala zlosyna na opačné straně barikády. Gisburne byl můj dětský hrdina, byl naprosto úžasný, krásný, šíleně jsem ho milovala (stejně jako Vinnetoua:o) a fandila jsem mu.

Bohužel mé dětské prosby vyslyšeny nebyly a na konci seriálu mi Gisburna zabili, protože tvůrci nemají smysl pro „změna je život“. Proč musí pokaždé vyhrát Robin?

Nicméně setkání s Gisburnem v jednom díle Red Dwarf mě neskutečně potěšilo.


Co se týče Robina Hooda jakožto vděčného tématu filmů a seriálů: netřeba dodávat, že „náš“ (Robin of Sherwood) byl nej-nej-nej (především díky výjimečnému soundtracku irských Clannad = geniální hudba i pro poslech doma). Ostatní Robinové mě nebavili a avizovaný Russell Crowe (Robin) a Cate Blanchett (Marion), byť Cate jakožto herečku miluju, považuji předem za vyhozené peníze.

Notabene s tak nesympatickým Gisbornem.

draace

Guy Gisburne největší bombarďák!

Herec Robert Addie zemřel mlád (rakovina plic)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

jé díky za krásnou vzpomínku :o)) tenhle...

jé díky za krásnou vzpomínku :o)) tenhle seriál byl fakt nejlepší, myslím, že ho dávali ve středu to byla Vega ne? pamatuju si, že ve čtvrtek byl Magion a tam zas byla moje milovaná Víla Ágnes :o))....můj favorit byl zase Will a samozřejmě Robin, ale Will byl prostě lepší :o))
Gravatar

Kromě Magionu a Vegy ještě býval Sirius....

Kromě Magionu a Vegy ještě býval Sirius. Magion s Rosákem nejvíc, to byla klasika, a co se týče Robina, hádala bych se do krve, že ho dávali v úterý ve 20 hod:o)
Gravatar

a víš, že je to možný, určitě šel nejdří...

a víš, že je to možný, určitě šel nejdřív večer a pak ho dávali v jednom dětském pořadu....Magion s Rosákem byl úžasnej....Sirius si taky pamatuju, občas jsem tam psala na různé soutěže...ještě si vybavuju Vlašťovku, ale nevím jestli to spíš nebyl rozhlasový pořad....každou neděli koukám s Týnkou na Hřiště ( dřív Studio Kamarád ) a dost mě tam chybí Hary Šoumen a trisko myši :o)) prostě už to není co to bývalo