Informace o článku
Tak jsme se dočkali. Šestá, tudíž definitivně poslední série LOST (Ztraceni) včera začala, a právě při premiéře každého pilotního dílu načaté série si...
draacedraace
na čem ujíždímna čem ujíždím
04.02.2010 21:57:0004.02.2010 21:57:00

LOST (jedeme do finále)

Tak jsme se dočkali. Šestá, tudíž definitivně poslední série LOST (Ztraceni) včera začala, a právě při premiéře každého pilotního dílu načaté série si říkávám „neříkala jsem vloni, že touhle dobou už budu asi v Praglu?“:o)

Jedno je jisté: nehrozí. LOST se řítí do finále a další pilotňáky už nebudou, a jestli já budu v Praglu, vědí pouze čert a můj šmajdavý kůň.

LOST již mám v PC, ale doposud jsem dvoudílný úvod neviděla. Geniální draace si totiž slíbilo puštění kompletní páté série, aby bylo plně v obraze (ne jako roky předtím). A pátou řadu nesjedete během jednoho dne, zas takový borec nejsem.

A otázka tudíž zní: vydržím se nedívat?

Ke shlédnutí pětky se pravděpodobně nedokopu, prostě není čas.

draace

Teď by se do frasa hodil notebook!

Čtyři a půl hodiny dojíždění = minimálně 6 dílů. Grrr!


Zdroj foto: net :o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Nebo takový ten malý přenosný přehrávač ...

Nebo takový ten malý přenosný přehrávač dvd ;-) Na mých školních cestách vlakem Praha a zpět (cca 2hod) mě věrně doprovázel.
Gravatar

Lola: jsem ráda, že se mi povedlo prodat...

Lola: jsem ráda, že se mi povedlo prodat patnáctiletou sbírku MJ, aby měl kůň co do huby. Na pořízení čehokoliv takového momentálně fakt nemám:D
Gravatar

Me zas po kazdem shlednuti LOSTu napada....

Me zas po kazdem shlednuti LOSTu napada. Fakt mi to za to stoji na ne cumet? Dil od dilumi prijde, ze clovek celej dil na neco ceka a dozvi se toho desetinu, nez co si myslel, ze se dozvi... :-))
Gravatar

Hanzy: proto mě ten seriál baví. Nelze o...

Hanzy: proto mě ten seriál baví. Nelze odhadnout dopředu, a to já můžu. Zásadně se vyhýbám spoilerům a nápovědám a debatám ohledně děje, a až dneska mi docvaklo, co se vlastně stalo. A i když už se konečně po pěti letech začnou odhalovat tajemna, stejně nelze určit, JAK to skončí. A to se mi hodně líbí, hodně moc.