Informace o článku
3D modro. .
draacedraace
na čem ujíždímna čem ujíždím
16.12.2009 17:46:0016.12.2009 17:46:00

od půlnoci v kinech...


3D modro.



.

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

bude tam přeAvatarááárováno :o) My jdeme...

bude tam přeAvatarááárováno :o) My jdeme v pátek do Slovanskýho domu (placatej obraz s titulkama :o) )
Gravatar

Lena: teď jsem četla, že trailer daboval...

Lena: teď jsem četla, že trailer dabovali jiní lidé a dabovali ho fakt narychlo. Tak snad bude dabing ve snesitelné formě. Třeba Tě pak nalákám na 3D a pochopíš, v čem je 3D lepší:o) Jinak prosím neprozrazovat děj, ani jestli to je nebo není cool. Já jsem se pořád ještě nerozhodla, jestli 1+1 VC nebo IMAX. A i přes neutěšitelnou finanční situaci mě to táhne na Floru:o)
Gravatar

Neboj, neřeknu ani slovo :o) No, na TII ...

Neboj, neřeknu ani slovo :o) No, na TII si mne nalákala, a jak to dopadlo :o)) Ale když už 3D, tak IMAX, jinak to snad ani nemá cenu :o))
Gravatar

Lena: já na Avatar lákat nepotřebuji:D J...

Lena: já na Avatar lákat nepotřebuji:D Já jsem nadržená od první chvíle, co jsem viděla právě tenhle trailer, a to bylo před promítáním Hanebný pancharti dne 30.9.09:o) A týž den jsme si koupili první vstupenky na This is it.
Gravatar

To vypadá skoro jako znamení :o))

To vypadá skoro jako znamení :o))
Gravatar

Lena: taky mi spadla držka, když jsem te...

Lena: taky mi spadla držka, když jsem ten trailer viděla poprvé a na plátně. Jakožto milovník trailerů jsem prodělala zástavu, protože lepší než tenhle je už pouze ten s MJ rukavičkami před MTV awards (tedy myslím, že to byly MTV ceny). Druhý den po Panchartech jsem šla do kina na District9 a těšila jsem se na trailer k Avatar:o) Bohužel od listopadu Avatar ani jednou:o(