Informace o článku
Jasně, Kill Bill 2, na TV Nova. A já se tak snažila nevytuhnout! Dokonce jsem děkovala za každou reklamu, neb jsem se mohla zvednout a probrat se. Ste...
draacedraace
na čem ujíždímna čem ujíždím
19.06.2009 23:39:0019.06.2009 23:39:00

Když se holky poperou (vol. 2)

Jasně, Kill Bill 2, na TV Nova. A já se tak snažila nevytuhnout! Dokonce jsem děkovala za každou reklamu, neb jsem se mohla zvednout a probrat se. Stejně má film vysílaný v TV své kouzlo: jakási vzpomínka na doby, kdy to jinak nešlo, než čekat, jestli ho zařadí do programu či nikoliv...:o)

Dvojku KillBill jsem viděla tuším potřetí, možná počtvrté. Není zdaleka tak dobrá jako jednička, víceméně jde pouze o dokončení nakousnutého příběhu, a tentokrát parodizování tématiky kung-fu splývá, takže výsledné dílo působí dojmem béčka. Což je dost možná škoda: bez dvojky by původní Kill Bill zůstal fenomenálním Kill Billem, neb dvojka jej svým způsobem pohřbila, dějově i hudebně.

Nicméně excelentní ztvárnění jednotlivých obrazů zůstalo, ruka režisérova je znát. Scéna níže sama o sobě nic neřekne, pakliže divák nepropadl jedničce. Ovšem jak ona na to šlápne... to prostě nemá chybu, to je nejlepší bod celého filmu. Smršť symbolik satisfakce: oko, black mamba a kulhavý odchod z místa činu. Plus výstřel - zavření dveří Buddovy maringotky.

Ale usnula jsem, až když Nevěsta uspávala dceru.

Jsme prostě usnuly dvě, no.

.

.

draace

Uma Thurman dokonalá.

Ten Buddyho šéf... To byl Bruce nebo ne?

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Tak mě napadlo, že v Kill Billovi 1 se t...

Tak mě napadlo, že v Kill Billovi 1 se taky hrála botovaná. Jen ty botky Uma házela na hromadu i s nohama. Lehce morbidní, vím, omlouvám se, ale včera jsem na ten film koukala a okamžitě se mi vybavila botovaná, na kterou jsem se ptala :-)