Informace o článku
V pátek dávali na Nově Kill Bill (zřejmě uctění památky zesnulého Davida Carradinea). Bohužel v českém dabingu, ale co naděláte:o) Samozřejmě jsem pře...
draacedraace
na čem ujíždímna čem ujíždím
08.06.2009 0:35:0008.06.2009 0:35:00

Když se holky poperou ...

V pátek dávali na Nově Kill Bill (zřejmě uctění památky zesnulého Davida Carradinea). Bohužel v českém dabingu, ale co naděláte:o) Samozřejmě jsem předčasně vytuhla, odhadem v době, kdy komixová O-Ren Ishii pomstila vraždu svých rodičů. Takže jsem prochrápala nejen mou srdeční záležitost (Gogo), ale především finálovou scénu.

Tak jsem po ní zapátrala na youtube.com.



Protože tohle může vymyslet jenom geniální magor. Zuřivý souboj na život a na smrt za doprovodu španělské hudby: kytary, tamburíny, kastaněty, rasqueados. Mazec. Vypilované detaily (vyzutí sandálů a první kroky bosých chodidel ve sněhu), navíc dvě krásné ženské a zřejmě jediný film, ve kterém mě zaujalo a absolutně nadchlo bojové umění. U chlapů je to vesměs nuda, ale když do sebe takhle excelentně mydlí dvě baby, a je vidět, že obě umí... /My, co jsme katanou nikdy neprošvihly vzduch rovně, aby hvízdl, totiž můžeme soudit...:o)))/

Film je excelentní dílo. Parodie samurajských bijáků, kterému ale uvěříte a užijete si jej. Výborné scény, výborné záběry, výborné štěky. Stačí začátek filmu: rozhovor čtyřleté Niky s matkou a její „kamarádkou“, obě za zády nože, všude krev, rozbitý nábytek... Absurdní, drsné, ale pobavující.

Nicméně pointa dnešního blábolu. Hledala jsem poslední boj O-Ren Ishii, a našla jsem tohle.



A umřela jsem smíchy:o)

draace

Dávali vůbec na nova.tv někdy Kill Bill 2?

Mám dojem, že frčí pouze na jedničce.
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Dávali. Několikrát :o) Nicméně kdyby za...

Dávali. Několikrát :o) Nicméně kdyby za tím filmem nestál Tarantino, tak to spousta lidí vezme jako další brak a krvavou řež. IMHO teda :o)