Informace o článku
neboli Seru na vás! A jdu domů. Seriál South Park (v našich krajích Městečko South Park) netřeba představovat. Čtveřice kluků z Buranova, jejichž příh...
draacedraace
na čem ujíždímna čem ujíždím
16.01.2009 23:57:0016.01.2009 23:57:00

Oh, my God! They killed Kenny...


neboli Seru na vás! A jdu domů.

Seriál South Park (v našich krajích Městečko South Park) netřeba představovat. Čtveřice kluků z Buranova, jejichž příhody jsou specifické nejen vulgární mluvou...

Pro neznalé: neměnnou součástí každého dílu bylo zabití Kennyho plus Kyleova hláška (krucinál... Zabili kennyho! Ty parchanti!!!), ale tvůrci občas sklouzli do výjimky, a nechali Kennyho buď přežít, nebo jej zabili v prvních vteřinách děje (viz Zánět spojivek – jeden z nejlepších dílů).

Mezi obyvatele městečka nepatří pouze klasičtí osadníci, ale třeba i Ježíš, a zvláštní poznámku zaslouží Satan, mocný šéf Pekla, který v pekle randí se Saddamem Husajnem a řešení problémů jejich „vztahu“ by si postačilo na jistě velice sledovaný TV seriál. Autoři seriálu si vzali na paškál mnoho celebrit, herci a zpěváky počínaje, papežem konče, a ještě jedna technická: odklápěcí hlavy mají Kanaďané:o)

Ze vzniku webovek mám upřímnou radost, a v přestávkách (svačiny) si jednotlivé díly sjíždím (bohužel ne všechny jdou otevřít) = odkaz ZDE.

draace

Eric Cartman je již kultovní postavou.

A propos, teď si nejsem jistá, ale byli v South Park Mulder&Scully? Nebo jen v The Simpsons?

Zdroj foto: southpark.xf.cz

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

To jsem rád, že se ti náš web líbí. Co s...

To jsem rád, že se ti náš web líbí. Co se týče hlavních postav z Akta X, tak se přímo v South Parku nevyskytovaly, ale v epizodách 109 (Starvin' Marvin) a 210 (Chicken Pox) byly narážky na Davida Duchovnyho.
Gravatar

ShadoW: díky za víc než bleskovou odpově...

ShadoW: díky za víc než bleskovou odpověď. Web máte skvělý, o tom žádný pochyb, a já už se chystala k vám psát, jestli mi dovolíte nacpat do sloupku vaši ikonu:o)
Gravatar

Díky, to bys byla hodná.

Díky, to bys byla hodná.