Informace o článku
Kromě X- files (pořád ještě nemám tu 4. a 5. řadu !!!:o) jsem se zdárně prokousala i sbírkou (dá-li se to tak nazvat) hitů 80. let. Kompilace rovné ti...
draacedraace
na čem ujíždímna čem ujíždím
14.08.2008 15:05:0014.08.2008 15:05:00

z lůna pracovní doby

Kromě X- files (pořád ještě nemám tu 4. a 5. řadu !!!:o) jsem se zdárně prokousala i sbírkou (dá-li se to tak nazvat) hitů 80. let. Kompilace rovné tisícovky skladeb se sice chlubí právě onou osmdesátkou v názvu, ale ne vždy tuto kategorii splňuje, takže občas zásek v podobě „Imagine“ Johna Lennona či naopak mladšími Ace of Base. Překvapila mě přítomnost The Jacksons, stejně jako již legendární a dnes již miniminálně třikrát překopaný Rockwellův „Somebody watching me“, a radost z Milli Vanilli... resp. z těch falešných, co museli vrátit Grammy, když na koncertním turné prasklo, že celou svou kariéru frčeli z playbacku... Nepopsatelná. A nechybí ani Lambada, což byl zřejmě největší úlet, v rámci poslouchání ryze v pracovní době.

„Osmdesátkových výběrů“ se mi v posledních dvou měsících sešlo doma poměrně hodně. Proto tímto apeluji na vydavatelství, které se sestavováním playlistů zaobírají:

The Cure !!!

Jaktože nikde nejsou The Cure?
.
.

draace
A zrovna oni.
Ti „snadno“ zapamatovatelní, co se týče image:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: