Informace o článku
Že mě ten pes včera rafnul, cítit samozřejmě bylo, a kecala bych, že mi šokem nespadla čelist; minule bezprostředně po zahryznutí do kotníku (naštěstí...
draacedraace
FOTO momentkyFOTO momentky
12.10.2009 6:35:0012.10.2009 6:35:00

podzimní repete, a tentokrát naostro :o)

Že mě ten pes včera rafnul, cítit samozřejmě bylo, a kecala bych, že mi šokem nespadla čelist; minule bezprostředně po zahryznutí do kotníku (naštěstí skrz masivní goretex botu, takže pouze roztrhnuté gatě) majitelka prohlásila „no ona má štěňata, tak hlídá“. Teď nevím, jestli mě rafnul pes nebo fena, neznám ani důvod včerejšího útoku: nicméně mé překvapení doma, když jsem svlékla tlusté bavlněné punčocháče a o nic méně silné termopodkolenky, a podívala jsem se... Jejda, šlic. Tak snad nechytnu vzteklinu:o)

Děkuji tímto počasí, že od rána bylo sychravo, deštivo a chladno. Nebýt chladna, nemám na sobě ani punčocháče, ani podkolenky (což by asi bolelo víc) a nenechala bych doma psa, kterého se přesně z těchto důvodů bojím s sebou brát (proti početné smečce by moje čudla neměla šanci).

Otázkou je, co se bude dít, až smečka jednoho dne vyběhne na bezbranné dítě. Vloni na podzim kromě mě kousli i mladého kluka, takže věková hranice se snižuje...

draace

V pořadí již druhý kousanec, v blogu.

Ten první patřil Amíkovi a byl krapet větší:o)))


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

hlavne mazať betadinom a ak to začne brn...

hlavne mazať betadinom a ak to začne brnieť okamžite k doktorovi. Nie kvôli besnote (vzteklině) ale psiská si na umývanie zubov nepotrpia a ak sa to nezarazí hneď, sú z toho blbé a vleklé infekcie :o( ... (vlastná skúsenosť, chcelo to výdatnú antibiotikovú pecku)
Gravatar

To je vlastne hadanka: jak se pozna prav...

To je vlastne hadanka: jak se pozna pravy konomilec? No ze kdyz hleda doma desinfekci, tak stejne musi do staje pro betadinu:o) Kurevsky pali, jak to herky muzou vydrzet?
Gravatar

Udělej to Pederiprou, ta nebolí, v těch ...

Udělej to Pederiprou, ta nebolí, v těch místech to nebude vidět :-) Já chodila se zelenýma (a v dobách Aureomycinu s fialovýma) i rukama :-)
Gravatar

Nedávno jsem příteli taky něco stříkala ...

Nedávno jsem příteli taky něco stříkala fialkou, nadával jak špaček a že lituje mýho koně :o)
Gravatar

ja používam na seba betadin v masti, nep...

ja používam na seba betadin v masti, nepáli ;o) to ma naučila práve chirurgička po psej havárii, do diery v ruke (po psom zube) natlačila 2 cm masti a bolo vymalováno :o), masť nepálila