Informace o článku
***Vůně růží a touha včel Jsem nejlepší nápad, který Tě napad Z kousků dnů skládám celý sen Motýlí páry, lítají v Máji... ***Faktická analýza: Pakliže...
draacedraace
na čem ujíždímna čem ujíždím
12.06.2008 20:40:0012.06.2008 20:40:00

jsem nejlepší nápad ?

***
Vůně růží a touha včel
Jsem nejlepší nápad, který Tě napad
Z kousků dnů skládám celý sen
Motýlí páry, lítají v Máji...

***

Faktická analýza:

Pakliže postava A touží po postavě B, a postava B po postavě C, nelze danou patálii analyzovat jinak, než že ne každý má pěknou postavu.
Anebo vznikne švédská trojka, ale pravděpodobnost je kvůli nevraživosti ze strany postavy A vůči postavě C velice malá. Muhehe.

Ale zpět k textu v úvodu příspěvku. Samozřejmě není můj, jde o výňatek z hitu našeho nejstrašnějšího zpěváka, hned po Aničce Dajdou. Loeše uznávám jako naprosto výtečného moderátora: on už je fenoménem dnešní doby. Ranní show Evropy2 je droga, a když si vzpomenu, jak jsem Loeše před třemi lety zarytě nesnášela, plna averze a odporu, musím se tomu smát. Předsudky občas předběhnou rozum.

Nicméně „hudební“ tvorba Leoše Mareše mi nesedí. Ze zvědavosti jsem si jedno album poslechla, a těšila jsem se, když už konečně bude konec. Ovšem jak už to bývá, výjimka potvrzuje pravidlo, a to výjimkou je právě „Nejlepší nápad“. Kolikrát jsem ho dneska slyšela? Uhm... hodněkrát. Hodně popudů k zamyšlení, přestože moje duševno se momentálně upírá poněkud jiným směrem. Ale v obojím jde o emoce, a motýlí páry – lítají v Máji, jsou prostě cool.

draace
Kdy je čas na nejlepší nápady?
A co na to Jan Tleskač?

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: