Informace o článku
Jak práh překročila, syna porodila,jaj danom, tanaj danom, syna porodila.Dúhý nůž si vzala, krk mu podřezala,jaj danom, tanaj danom, krk mu podřezala....
draacedraace
...denní cint...denní cint
25.04.2008 5:49:0025.04.2008 5:49:00

ze života :o)

Jak práh překročila, syna porodila,
jaj danom, tanaj danom, syna porodila.
Dúhý nůž si vzala, krk mu podřezala,
jaj danom, tanaj danom, krk mu podřezala.

Na milého lúce, zakopala ruce…
Na milého roli, zakopala nohy…
Na milého nivu, zakopala hlavu…

****
Inu, není nad lidovou tvorbu.

Kdo hádá, že draaceti KONEČNĚ přišel Čechomor, tak hádá správně. Za včerejší soukromou DVD projekci koncertu Čechomoru se omlouvám především patru pode mnou, a hadovi a myši z vedlejšího pokoje. Ale to fakt jinak nešlo (tak ale třeba jsem nadobro vypudila kuny, z podkrovních škvír:o). Zpočátku mi trošku vadil zvuk, protože rozložení 5+1 sice bravurně vykreslilo houslová sóla mistra Karla Holase, ale ztrácel se zpěv (resp. nedoléhal – zůstal „vpředu“.) Jinak jedenáct hvězdiček z deseti. Užila jsem si to víc, než jsem očekávala, a vzhledem k okolnosti, že očekávání bylo zatraceně veliké…:o)

V závěru dodám, že tentokrát se na spánkovém deficitu nepodílela depka, a že mi nejde otáčet očima v důlcích. Ano, i takhle strašně dokáže bolet hlava, protože po vypnutí domácího kina jsem náruživě pokračovala poslechem CDček. Vzala jsem si PortaPro Kossy, a dneska (pokud mi to hlava dovolí) prubnu uzavřená sluchátka Sennheiser, abych si opět vychutnala zamordované Janíčky, přejeté frajárky a horaly mydlící se skoropolsky cepama.

draace
Majkle, sorry.
Ach Bože z nebe, já prosím Tebe…
ToTaAaLnE NeYwIiIc mAsAkRaAaLnIiI MaZeC xD RuLeZz !!!!! :o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: