Informace o článku
Úžasné dvou a půl měsíční volno je v čudu. Není mi vůbec jasné, kam se podělo tolik hodin volného času, které přibyly přemístěním herky ke Klárce. Kde...
draacedraace
...denní cint...denní cint
18.02.2008 23:52:0018.02.2008 23:52:00

Po vegetu veta

Úžasné dvou a půl měsíční volno je v čudu. Není mi vůbec jasné, kam se podělo tolik hodin volného času, které přibyly přemístěním herky ke Klárce. Kde jsou? Co se s nimi stalo? Nemám hotovo nic, co bylo v plánu: zpracování videa, digitalizace umírajících VHS, vyčištění „hadru“ (HDD 250 GB), Bobánkův deníček… Nejvíce směšné mi teď připadají plány „a já budu jezdit neomezeně do Prahyyy“. Nebyla jsem tam ani jednou. A co vlastně Praha? Do konce února se mám rozhodnout, jestli chci podržet ten krásný útulný byteček v Zahradním městě Hostivař. S multikinem pod oknem. S noční tramvajovou linkou…

Když dnes ráno v 5.25 zazvonil budík, byla jsem odhodlaná se stěhovat do Prahy. Kdyby u paneláku nečekala Móňa (kvůli mrazu jsme nahoru vyvlekly vodu teplou), asi bych chudáčky koníčky nepěkně odbyla. No ještěže jsme šly dvě, protože v jednom člověku se nedá nosit seno, rozbíjet led, nalévat vodu a především odhánět poníka, aby ostatní nekradl snídaně. Vítej, v kolotoči, draace. Jenom odbordelení stáje bude práce na týden…

draace
S kůněm na krku, opět.
Bééé… Búúúú… Buúeé…

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Teto draace, do Prahy se neodstehujes an...

Teto draace, do Prahy se neodstehujes ani ted ani za mesic ani za rok, muzu se prosim pekne vsadit???:-)
Gravatar

To je tunel. To je totiž ovlivňování. Mu...

To je tunel. To je totiž ovlivňování. Muhehe :o))
Gravatar

království za koně, aspoň malinkatýho ;-...

království za koně, aspoň malinkatýho ;-)...co já bych dala za to kdybych mohla zase ráno vstávat do stáje a většinu dne smrdět od hnoje....jinak souhlasím s Livii, že se stěhování stejně konat nebude, protože by se ti po hnoji, vstávání, starostech a hlavně Finovi a možná i po našich městských drbnách stýskalo ;-)
Gravatar

Livie: OK, vsadíme se. A čistě jen kvůli...

Livie: OK, vsadíme se. A čistě jen kvůli tomu, abys vyhrála, budu za rok buď bez zaměstnání na podpoře anebo v trojsměnném provozu ve fabrice. Co třeba montování volantů? Super perspektiva, možná zbude i na žrádlo koni. Anebo od šesti do šesti mimo naše město, aby mi po odečtení jízdného zbylo stejně, jako z trojsměnného provozu u pásu. Anebo požádáte Jitku B., aby si nechala v průběhu roku honem udělat třetí dítě a prodloužila si mateřskou o další tři roky. Jenomže to by jeblo mého šéfa, on potřebuje akutně ji, nikoliv mě:o)))
Gravatar

Juuu a co vyhraju, kdyz samozrejme ze vy...

Juuu a co vyhraju, kdyz samozrejme ze vyhraju:-)? PS: mysku nebo vyjizdku na koni prosim pekne neee:-)!
Gravatar

Kdo chce kam,pomozme mu tam.Jinak sázím ...

Kdo chce kam,pomozme mu tam.Jinak sázím na koně.
Gravatar

Livie: no když vyhraješ, splním ti tři p...

Livie: no když vyhraješ, splním ti tři přání. Vzhledem k okolnosti, že živoření z podpory už absolvovat nehodlám, vidím jediné kloudné řešení v osudu, který mi přihodí tolik peněz, že tady budu moci zůstat, nepracovat a zároveň mít Prahu na dosah. Pokud tahle varianta klapne, zlobit se nebudu a zcela jistě nebude problémem ti ta přání splnit:o) Ale i tohle má malý háček: který cvok by s takovým příjmem zůstával zrovna tady?
Gravatar

Livie: sázka samozřejmě platí od 1.1.200...

Livie: sázka samozřejmě platí od 1.1.2009, tedy až mi vyprší pracovní smlouva:o)
Gravatar

V poho, Lucerna music bar bude v Praglu ...

V poho, Lucerna music bar bude v Praglu stat i v roce 2009, pockam:-). Jo, jinak mam noveho pritele, tak vyrazime i s nim, je to moc hodny a fesny kluk:-))) http://www.fortius.websnadno.cz/zapisky_ze_zivota_2008.html?flash=
Gravatar

Livie: jestli si jako myslíš, že jsem tv...

Livie: jestli si jako myslíš, že jsem tvůj nový objev ještě neviděla, tak věz, že už jsem o něm věděla v pracovní době:o))) Lucernu musíme naplánovat znovu a lépe.
Gravatar

Fesak, coz:-)? s Lucernou te beru za slo...

Fesak, coz:-)? s Lucernou te beru za slovo!
Gravatar

Livie: když nebudu v Praze, tak poslední...

Livie: když nebudu v Praze, tak poslední pátek nebo sobotu v březnu. Máte volno?:o)
Gravatar

Posledni patek nebo sobota v BREZNU? co ...

Posledni patek nebo sobota v BREZNU? co blaznis, nevime co bude zitra:-)
Gravatar

Livie: no právě proto. Hned teď si do to...

Livie: no právě proto. Hned teď si do toho termínu napište LUCERNA, aby se to s ničím nezkřížilo. Dřív nemůžu, protože mám šibeniční lhůtu, co se týče přípravy na veřejňák:o)
Gravatar

Pisu si do denicku "28 nebo 29.3. t...

Pisu si do denicku "28 nebo 29.3. tanecek s dracetem v lucerna music baru:-).
Gravatar

Livie:pokud se týče Lucerna music baru,t...

Livie:pokud se týče Lucerna music baru,tak sice pěkné prosředí,ale strašnější akustiku jsem nezažil.Omlouvám se,že do toho kecám,ale já tam z toho zažil hrozné zklamání.
Gravatar

kaos: strašlivá akustika ano, ještě stra...

kaos: strašlivá akustika ano, ještě strašlivější klimatizace také. Ale - kde jinde v Praze pouští na plátně videoklipy 80. a 90. let celou noc? A kde jinde lze exbicionovat na jevišti, před plátnem:o)
Gravatar

Kay: co děláte 28. nebo 29.3.08? :o)))

Kay: co děláte 28. nebo 29.3.08? :o)))
Gravatar

Ja tu taky byl :)

Ja tu taky byl :)
Gravatar

Mamut: BlizsiPruzkum: co děláte 28. nebo...

Mamut: BlizsiPruzkum: co děláte 28. nebo 29.3.08? :o)))
Gravatar

kaos: na koncertu je spatna akustika, zv...

kaos: na koncertu je spatna akustika, zvuk nebo spatny zvukar prus.r (na to je v lucerne lepsi velky sal:-)), ale u osmdesatek a devadesatek s klipama mi to nejak nevadi:-).
Gravatar

Livie:v podstatě je jeden podnik s podob...

Livie:v podstatě je jeden podnik s podobným programem a lepší akustikou a to Futurum.