Informace o článku
Kdo hádal „rýmička“, uhodl. o rýmičce Tomuhle vtipu jsem se pokaždé smála, až mě bolelo břicho. Přišel mi mnohem vydařenější než veškeré fóry o blondý...
draacedraace
...denní cint...denní cint
16.02.2008 21:58:0016.02.2008 21:58:00

Mužská smrtelná choroba na 7 písmen

Kdo hádal „rýmička“, uhodl.

o rýmičce

Tomuhle vtipu jsem se pokaždé smála, až mě bolelo břicho. Přišel mi mnohem vydařenější než veškeré fóry o blondýnách; avšak teprve včera jsem pochopila a na vlastní kůži pocítila skutečný význam této anekdoty. Ochutnala jsem realitu rýmičky a tímto se omlouvám všem mužům, s nimiž rýmička alespoň jednou v životě zacloumala tak, jako během dnů minulých se mnou. A to nejsem blondýnka:o)

K objasnění situace bych měla uvést můj vztah k nemocem. Když to shrnu: za posledních 5 let jsem měla ruplé žebro a vyraženou čelist z pantu (děkuji svému koni), plus chronické potíže s průduškami (astmatické záchvaty apod.). U doktora jsem byla pouze dvakrát, v obojím případě na přeočkování tetanu, k čemuž mě donutila nutnost vytahování ostnatého drátu ze země v koňském výběhu. Jinak nic – zdravé draace. Pravda, s věčným soplem u nosu, protože jsem alergická téměř na všechno, co nějak „smrdí“ koňmi, a aby byl součet obtíží kompletní, tak mám ještě stabilního streptokoka, kterého jednou měsíčně vypuzuji agresivním kloktáním slivovice (nesnáším slivovici… brrrr).

A teď si představte, že vás po tolika letech skolí rýma. Něco, na co již dávno absolutně nejste zvyklí, čemu jste skutečně naplno odvykli a co je pro váš jindy suverénní organismus knock-outem, který vás brutálně zřídí. Co to sakra je, rozbolavělé dutiny, třeštící hlava, sopel tekoucí rychleji než alergický? Ano, rýmička. Regulérně se přiznávám, že jsem umírala, netuše, že bude následovat šok druhý: maloobchodní cena kapek do nosu proti rýmě. Cože?????

Tímto se omlouvám všem, jímž jsem se v posledních pěti letech posmívala ohledně jejich respiračních chorob. A ještě perla: jak se rýmičce podařilo skolit draace? Jednoduše: byla jsem líná slézt z koně a dojít ke stáji pěšky. Byla jsem líná zeptat se Klárky, jestli můžu mít boty na chodbě, nikoliv venku. Byla jsem líná se hýbat, když Klárka nemohla najít mobil, a byla jsem líná se jí zeptat, jestli auto topí. A především jsem byla líná si pak zatopit doma, takže mi nohy mrzly další čtyři hodiny. Inu, leností ku rýmičce...:o)

draace
Pravidlo první: rýmičku očekávejte během víkendu, kdy je nutné nebýt doma v teple.
Pravidlo druhé: rýmičku očekávejte během víkendu, kdy je nutné v sobotu i v neděli přepravovat koně, pokud možno do ještě studenějších hor.
Pravidlo třetí: s dětskou plínkou v kabelce prostě budete vypadat jako debil.
Muhehe.

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: