Informace o článku
V úvodní větě jsem se snažila vtipně shrnout dvě témata: zítřejší svátek Sv. Valentýna, před nímž dávám nadšeně přednost 1. máji (proto Vilém & spol.)...
draacedraace
...denní cint...denní cint
13.02.2008 11:35:0013.02.2008 11:35:00

Viléme!... Hynku!... Jarmilo!... Patriku!... Leoši!...

V úvodní větě jsem se snažila vtipně shrnout dvě témata: zítřejší svátek Sv. Valentýna, před nímž dávám nadšeně přednost 1. máji (proto Vilém & spol.) a absenci většiny stravitelných moderátorů Evropy2. Větší hrůzy už snad ani z éteru znít nemůžou. Že je hudební stránka E2 komerčně vyvařená – budiž: jiný zdroj „co právě frčí“ nevyužívám. Ale co jsem komu provedla, že v nonstop sledu musím trpět komenty Cejnara, Vodné a Vodného?!? Cejnarova snaha o kreativitu nevynikla ani ve společnosti Hezuckého a ve spojení s tím „druhým“ mám tendence útočit i proti vlastnímu rádiu. A sourozenci Vodní? U nich nemusíte pochybovat, že jsou skuteční sourozenci. Při jejich ústních projevech nepopsatelně trpím a úpím („čoveče“ ve vlně úlisného a naprosto odporného způsobu vyjadřování je špičkou ledovce). Od Ondřejova vysílání se dá panicky utéct na oběd, ale jeho sestru jsem dneska psychicky nezvládla. Pro přistižení sama sebe, že na každý její naprosto bezduchý blábol systematicky odpovídám „ano, kravičko“ i v přítomnosti cizích lidí v mém kanclu, jsem vyštrachala laciné vietnamské repráčky a přeladila na net E2 – movin´. Náplast na duši. Kvalita zvuku je sice otřesná, ale Fat Boy Slim, Massive Attack, Chemical Brothers… coooool. Uf.

Proč nepřeladím rádio? Protože jinou stanici hrající „co právě frčí“ ve zdejší budově nenaladíte. Hodilo by se mi rádio, které by každou hodinu samovolně změnilo stanici: od šesti do devíti Ranní show E2, od devíti do desíti rovněž E2, od desíti do jedné F1 (Xaverovy rozhovory jsou fajn a Sexy život Asterčin bývá sranda), od jedné do tří opět CD, a ve tři Rachmanku, z Evropy2. Hned by byla pracovní doba veselejší.

draace
Mimochodem, víte, co vznikne přesmyknutím slova „spol“?
Správně, sopl…:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: