Informace o článku
Jestli čekáte odstavec plný sarkastického humoru, tak čekejte marně dál. Asi mě částečně dohnal věk, protože mě nestydatě bolí záda. Na Moravě se již ...
draacedraace
...denní cint...denní cint
11.01.2008 11:41:0011.01.2008 11:41:00

žblept polední pauzy

Jestli čekáte odstavec plný sarkastického humoru, tak čekejte marně dál. Asi mě částečně dohnal věk, protože mě nestydatě bolí záda. Na Moravě se již můj nebohý kříž ozýval, ale alibisticky jsem to sváděla na nedostatečný pitný režim, jenomže už to trvá téměř 14 dní. Včera jsem se zkusila protáhnout na gymnastickém balónu a výsledkem byla brufenová rychlokůra, abych si vůbec mohla dovolit usnout. Nepomohlo ani léčebné sledování filmu s mým srdečným Ivanem Trojanem (mimochodem, jestli jste ještě neviděli „Václav“, tak neváhejte), a co se mi zdálo, to nebudu komentovat. Úplněk není, ale přesto fantazíruji o sto sedm. Včerejší sen to samé… Odehrával se v nějaké ultra ohyzdné humus-bláto-svinec vesnici, kde se natáčel medailónek s Pepčou Váňou (juniorem), a my jsme tomu přihlíželi. Pepík byl jako z divokých vajec, neudržitelná hromada energie, a dokonce vlezl do rybníka a bosou nohou dráždil krokodýla. Já jsem samozřejmě postřehla, že to je tunel, krokodýl nebyl pravý, ale Loeš Mareš, který to moderoval, z toho všeho byl na mrtvici (nejčastější zaúpění = „to není možný“). A my jsme se dívali a bohulibě jsme pronášeli na adresu Pepíka „no jo, celý tatínek“. Přitom nikdo z nás neví, jaký byl jeho tatínek v jeho věku, a to samé se týká Pepíka: osobně se známe dlouho, ale maximálně se pozdravíme.

Obávám se, že dnešní třídění naskenovaných fotek (ano, akce „úklid počítače“ zdaleka není u konce) nehrozí; budiž mi útěchou včerejších posledních 496 mailů, které jsou již probrány a setříděny. A na úplný závěr si neodpustím dodat, že Vodná je podobně mizerná moderátorka jako Vodný. Čím to bude? Že by sourozenci?

draace
Ano, dneska hudrující.
Večer místo lentilek brufeny…:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: