Informace o článku
Jestli čekáte kruté zpravodajství ze života draacete, tak vás zřejmě zklamu. Nicméně nadpis nekecá: opravdu mám za sebou brutální fotosobotu, ač stráv...
draacedraace
...denní cint...denní cint
22.09.2007 23:14:0022.09.2007 23:14:00

o brutalitě fotek


Jestli čekáte kruté zpravodajství ze života draacete, tak vás zřejmě zklamu. Nicméně nadpis nekecá: opravdu mám za sebou brutální fotosobotu, ač strávenou vsedě u počítače. Po necelých třech měsících jsem se jala vrhnouti se na fotky: na jejich roztřídění, protřídění a vytřídění. V praxi to vypadalo tak, že jsem otevírala jeden adresář za druhým a myší klikala natolik často a zuřivě, že jsem již před 16. hodinou odpolední byla nucena pozřít brufen. Zádový sval nedbal na mou potřebu mrdník ve složce "FOTKY" konečně zlikvidovat a nekompromisně mou cílenou snahu o pořádek sabotoval.

Jsem zvědavá, jakých činností budu (ne)schopna zítra, až účinky analgetik odezní.

K jakému poznání jsem došla, během tohoto nelítostného boje? Že bych neměla vlastnit foťák s dvougigovou kartou. Absolutním rekordem v počtu pořízených fotek je 2. září 2007, kdy jsem jich cvakla 1052. Je normální projíždět a třídit 1052 fotek? Hádám, že nikoliv: kromě trojitého vidění jsem částečně oddělala i počítačovou položku "koš".

Pointa? Nejsem fotograf, ani profesionál, ani amatér na profesionální úrovni, tudíž fotit neumím a zbytečně si tímhle svým nadšením přidělávám práci. Akorát že to tak asi má být, muhehe...:o)

Daja Swito
Borka, která neumí nastavit ISO, ale zvládne vycvakat litr fotek.
Miluju přepálené čápy, ještě víc přepálené pelikány a šum na hnědých a rezatých koních.
A miluju svůj FZ-07 Lumix:o)))

Jo a ta The way you make me feel s Britney Spears, to byl mazec. Special thanx to Youtube.com...:o)


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: