Informace o článku
Chemical Brothers in Prague:o) Pravdou je, že logicky by zde měl být uveden report, podrobně líčící zážitky z pražského koncertu, samozřejmě doplněný ...
draacedraace
...denní cint...denní cint
10.08.2007 8:25:0010.08.2007 8:25:00

Today:

Chemical Brothers in Prague:o)

Pravdou je, že logicky by zde měl být uveden report, podrobně líčící zážitky z pražského koncertu, samozřejmě doplněný vkusnými fotografiemi.

Bohužel je všechno jinak. Ano, na Chemiky opravdu za pár minut odjíždím, ale návratka nebude obligátně „domů“, protože bezprostředně po koncertě usednu do modré astry a frrrrrrrrrrr, Morava & Slovensko to jistí. Pravděpodobnost, že během deseti dní volna mi bude umožněno (povoleno) smrdět u PC a zuřivě doň bušit tepající emoce, je mizivá, a to nejen z časových důvodů. Dejme tomu, že se hodlám striktně držet formulace „dovolená = odpočívat“, což logicky znamená „odpočívat od činností, kterými se huntuji ve své běžné denní náplni“, takže žádné nošení vody do kopce, žádné rajtování, žádné hulákání na děti a žádný počítač. V praxi to bude nejspíš vypadat tak, že se po deseti dnech „volna“ vrátím absolutně fyzicky vyřízená ze šplhání po horách a dobývání hradů, či z jiných sebedestruktivních sebehuntovacích manévrů.

Nakonec třeba ještě budu ráda, že jsem doma, a že můžu jenom nosit vodu, jenom rajtovat a jenom pérovat fracky a spratky, a jenom doplňovat kůňovi do blogu zpětných deset dní z poznámek, které (doufám!) pověřené osoby dodají. Tady asi záleží na konkrétním jedinci a jeho úhlu pohledu, jak se k termínu „volno“ osobně postaví.

Report z koncertu samozřejmě bude (později:o), a narozdíl od fanoušků kůňova blogu nezůstanete na suchu, co se týče zdejších návštěv. Aktivně jsem do draace diary s předstihem naskládala příspěvky, které patřily do kategorie „rozepsané“. Vida, k čemu všemu je vhodné „volno“: donutí jedince dodělat staré resty.

A propos, znáte definici výrazu „volný čas“? Já již ano. Volný čas je právě ten čas, během kterého pilně pracujeme, ovšem aniž by nám za odvedený výkon někdo zaplatil.

Takže příjemně strávený týden, bez on-line draacete:o)

Daja Swito
Extrémně naladěna na nicnedělání.
Bohužel jen naladěna:o(


Foto: zdroj net (www.chemicalbroters.com)
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

tak doufám že se ti akce líbila, mě toti...

tak doufám že se ti akce líbila, mě totiž rozhodně jo. pohybovala jsem se v první třetině až polovině davu před podiem a náležitě si to užívala - kdybych si předtím všmla že jdeš, nemusela jsem se tam trápit sama.. :)