Informace o článku
o krátkých černých chlupech a bílých dlouhých Zajisté jste napnuti, jaké moudro ze mne vypadne v souvislosti s tématem. Jestli chlup v jídlu anebo chl...
draacedraace
...denní cint...denní cint
30.03.2007 6:45:0030.03.2007 6:45:00

o chlupech

o krátkých černých chlupech a bílých dlouhých

Zajisté jste napnuti, jaké moudro ze mne vypadne v souvislosti s tématem. Jestli chlup v jídlu anebo chlup v ohanbí...
Mno, vcelku nic moc zajímavého, pouze jsem si ráno položila otázku, která z uvedených variant je víc protivnější. Abyste byli v obraze: dlouhé bílé chlupy nechtěně nosím domů, protože kůň vylínává (místo pod oknem vypadá, jako by tam hlavou do topení mlátilo malé blonďaté dítě). Černou srstí disponuje dobrmanka, a tam mne dost zaráží tolerance mých rodičů. Pokaždé když fenu ráno vyzvedávám (chodí se mnou ke koni), tak chrápe v křesle, takže černé chlupy na nábytku. Přes den spává na koberci, takže černé chlupy v koberci, a protože je poměrně vysoká, naleznete černé chlupy i na konci záclon. A to je něco, co jsem musela podrobit důkladné analýze: ty krátké tvrdé černé chlupy se opravdu zapíchnou do záclony natolik důkladně, že nejdou jen tak vyklepat. Vypadá to, jakoby se tam rozčílil miniaturní dikobraz, a to do posledního dechu a střely.

Bohužel černé, krátké a ostré chlupy dobrmana nezůstávají zabodnuty pouze v záclonách, leckdy využijí i bosého chodidla a regulérně zmizí v kůži. A pak by jeden vylítnul, z té kůže, protože cizí tělísko cítí, ale zpravidla nevidí. A pokud vidí, tak neexistuje větší pakárna, než zkroucené chodidlo, šilhající pohled a titěrná pinzeta, spolu se snahou chlup vytáhnout. Svědí to šíleněěěě…

Kůňovy chlupy se naštěstí nikam nezabodávají, akorát není dobrým nápadem nosit černé manžestráky. Pak člověk vypadá, že přespal v pelechu pro psy. Mno… v určitých případech tomu tak i je, hahaha, protože o jedno křeslo u našich v kuchyni se s fenou bijeme už léta…:o)

Daja Swito
chlup sem, chlup tam

PS: Jo, LOST… jestli jste viděli 3-13, tak si dejte ještě týden pauzu, jinak se rozčílíte. Samozřejmě se můj minulý odhad naplnil, ale že bude 3-14 až v tak „zákeřné“ podobě, to jsem nečekala. Nedovíte se v něm zhola nic (budiž), dovíte se ale zároveň většinu toho, na co byly potřeba dvě a půl série (grrr), a finální výsledek je takový, že tenhle díl vlastně vůbec nemusel existovat (což byl asi účel „vtípku“ ze strany tvůrců). Vsadím boty, že škodolibý autor tohoto dílu před napsáním hodně dlouho pařil. No tvůrci si musí mnout ruce, jak nás luxusně dopálili. Hahaha. Stádo nedočkavých fanoušků naopak mnulo pěsti, zřejmě… Kdo je sakra Nikki a Paolo???

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Ad chlupy: coby majitelka mourovaté kočk...

Ad chlupy: coby majitelka mourovaté kočky k tomu taky můžu něco přidat :-) Naše Micinka má navíc chlupy černobíle pruhované, takže KAŽDÝ jeden chlup je vidět na JAKÉMKOLI podkladě - není to báječné? Charakterově jemná dlouhá srst, ačkoli takový ležérně upuštěný vousek zabodnutý do paty taky potěší :-) No zkrátka chytá se to na všechno, je to všude a je to neodstranitelné. Ověřeno empiricky v létě 2003, kdy jsem vycestovala na čtvrt roku do daleké ciziny. Báječná situace. Hlavní město zaoceánského státu. Já, po třech měsících z domova již poněkud odvyklá žít s kočičí srstí. Velikánský obchod a v něm nádherný černý svetr. Svetr vyzkoušen, coby nevhodná velikost vrácen - obalený kočičí srstí. Ááááááááá!!!!!!!!!