Informace o článku
…..nebojte, žiju… Akorát s tím časem je to poněkud komplikovanější, bo se mi leccos akutního nahromadilo nejen v práci, ale i doma. Naproti tomu jsem ...
draacedraace
...denní cint...denní cint
07.03.2007 0:50:0007.03.2007 0:50:00

back... muhehe

…..nebojte, žiju…

Akorát s tím časem je to poněkud komplikovanější, bo se mi leccos akutního nahromadilo nejen v práci, ale i doma. Naproti tomu jsem absolvovala super skvělý senzační víkend, kdy jsem kromě všech těch prima věcí prosím taky spala během dne a dokonce necivěla do monitoru PC. Což je s ohledem na posledních pár měsíců takový malý zázrak:o)

Sobotní zatmění měsíce jsem zdařile prospala, přestože vrcholilo bezprostředně po skončení filmu „Dude, where is my car?“, který jsem také obdobně zdařile prospala… Mimochodem, kdo jste ten film neviděl (v cz verzi „hele vole, kde mám káru?), tomu vřele doporučuji. Ulítlý druh rádoby morbidního humoru, který kupodivu nespadl do trapnosti: trošku parodie, trošku bláznivá komedie, vše okořeněno závalem vypečených hlášek a situací, které jsou k smíchu především proto, že jsou de facto ze života. Autor filmu musí být křížencem génia a magora. Svým způsobem mi to připomíná situaci z vtipu, kterým mne dneska zazdil E2 Loeš: "Dědo, prosim tě, neviděl jsi v kuchyni takový pilulky? Bylo na nich napsáno LSD"... Děda:"Ser na pilulky, vole..... Viděl jsi v kuchyni toho draka?"

Po lednovém shlédnutí Pána Pařmenů se mi podstatně zdrcla slovní zásoba, takže pokud místo výstižné odpovědi obdržíte „kůl“, tak vězte, že nejde o klacek, nýbrž o moravský dialekt slova „cool“, a na něj navazující „huuustýýýý“ a „tuneeeeel“, což jsou pro změnu charakteristické výrazy obyvatelů okolí Valmezu… No prostě to neřešte, muhehe.

Jinak Pána Pařmenů též vřele doporučuji, přestože ve mně během sledování filmu hlasitě bušilo vědomí, že si originál servíruji poměrně vzácně (ačkoliv kdo ví, jestli se ho někdy nabažím úplně) a že místo obvyklých záchvěvů emocí je třeba se oddávat záchvěvům skupiny lidí, kteří se dabingu chopili poměrně osobitě a samozřejmě se zcela jinou zápletkou… Jako je to udělané bravurně, je to vtipné a především to není trapné (ba naopak), ale u mě to bude krapet trvat, než nový děj skousnu se vším všudy. Nicméně novodobá elfština a Nas nědogoniat, to mne zbořilo. To šly emoce LOTR patriota stranou. A technopárty v Hobitíně… noukoment, muheheeee:o)

Má oblíbená blondýnka mi vycouvala z táhnoucí se diskuze, což je škoda, když už jsem spadla do jejího bahna, do stylu její slovní bitvy. Že by se začala stydět? Že by jí došlo, jak mega stupidně se chováme? Anebo že by se poučila z mého nedávného blog příspěvku??? Waw...
Ona tedy tvrdí, že můj blog nečte, což jí SAMOZŘEJMĚ věřím… No bledá závist: nečíst blog, ale vědět, co v něm je. Zmíněná slečna totiž tohle umění skvěle ovládá.

Jinak nic nového, hajtra střídá nudle a mám větší a větší absťák po Praze. Hádám, že až tam pojedu, tak už budu mít nový brusel. To jako brusle… NRG nesnášel, když jsem místo „brusle“ používala „brusel“, tudíž je logické, že to už jinak neumím, takže všude působím jako polonegramot, který si plete písmenka. Ale to není pouze s „brusel“, ten se ještě nechá okecat, ale taková moje „elekřtina“, ta už se obhajuje podstatně hůř.

Dny minulé doplním staršími články plus fotkyyy, abyste neřekli, že na vás kašlu, a děkuji za zvyšující se počet návštěv. MLAAAASK všem!!! Alespoň vím, že sepisování výlevů běžného normálního obyčejného smrtelníka může mít svůj význam. Muhehe. Takže choďte sem a choďte i k hajtře, do blogu, i když návštěvnost FAJN ihahaaaa deníku tomu domovskému značně šlape na paty… no ale aby jako kůň měl lepší blog než draace… to by teda jako neměl mít… muhehe…:o)))

Pac a pusu blondýnce z Brna.

Daja Swito
tak trošku decentně nestíhající.
Teda přijde na to co. Miluji interpunkce... Oprava: teda přijde na to, co. Ale to vypadá blbě, že jo?

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Muhehe! Vidim, ze Parmeni uz uspesne dos...

Muhehe! Vidim, ze Parmeni uz uspesne dosli do Cech - na to, ze jsou stari tak 2.5 roku, to jste je objevili brzy :-) Jen jedna drobnost, no vlastne dve: dilko se jmenuje PAR PARMENU (nikoli Pan) a Banda Trotlu (autori) je z Ostravy (cili vsecky ty vyrazy jsou nase, kdepak Valmez). BTW huuustyyyyyy uz u nas stihlo zase vyjit z mody ;-) Ale jinak chvalim dobry vkus a preju rostouci pocet navstevniku (i kdyz Kun teda pise taky hodne dobre ;-) ) Zdravim z dalekeho severovychodu! Ma*
Gravatar

Mautycka - díky za upozornění skrz název...

Mautycka - díky za upozornění skrz název... to je má zapeklitá síla zvyku, na dývku samozřejmě je Pár pařmenů, nikoliv Pán:o) O existenci tohoto díla jsem se dověděla v únoru 2005 v Pardubicích, ale až letos mi bylo dopřáno to shlédnout:o)Jinak "huuustyyy" u nás frčí stále, několik let a zatím bez významnějšího úpadku, ale já na něm počala ulítávat teprve až s řádným valašským přízvukem... takže taky až letos:o))) Co se týče Bandy Trotlů - ten ostravsky dialekt tam je natolik hmatatelný, že to pozná i buran z Karlovarska (draace:o), no má to svý kouzlo. Každopádně až se budu příště dívat, dám si Pár Frťanů, abych netradiční pojetí trávila víc naplno:o)))
Gravatar

Cool...:o)) Mautycka - odkdy mate vy Ost...

Cool...:o)) Mautycka - odkdy mate vy Ostravaci kopyrájt na toty hlašky? :o))) Btw. pokud mně sluch neklemal, míhaly se tam i Brňácké výrazy, takže počítám, že team byl intermoravácký, muhehe. Jinak zdravím do Ostrava city ;o)

Moc jsem nepochopil pointu :-(

Gravatar

RE: ???

02.04.2012 9:46:1402.04.2012 9:46:14 draacedraace ---.232.broadband5.iol.cz

Pointu čeho přesně?