Informace o článku
březen… za kamna vlezem… No klidně. V počasí, které teď vládne, by to bodlo. Jestli mi hodláte oponovat, že je „teplo“, že je nejteplejší zima za posl...
draacedraace
...denní cint...denní cint
01.03.2007 23:56:0001.03.2007 23:56:00

o prvním březnu

březen… za kamna vlezem…
No klidně. V počasí, které teď vládne, by to bodlo. Jestli mi hodláte oponovat, že je „teplo“, že je nejteplejší zima za posledních hafo let a podobné blablabla argumenty, tak zavítejte večer ke mně. Ono totiž kdyby mrzlo, tak je topení v pohotovosti, tudíž by topilo pečlivě a poctivě. Jenomže tyhle teploty simulují oboje, horší teplo i lepší zimu, takže samospínač topení občas usoudí, že to nemá cenu, a chudáček draace cvaká zubama. A aby přežilo do rána, těch 19 stupňů v obou místnostech, tak naláduje krbovky a lačně nasává linoucí se teplíčko… Pak si mimoděk uvědomí, že zapomnělo hadovi zhasnout, takže v teráriu je skoro čtyřicet; chudák had napůl uvařený a přilepený na skle…. Kdo tady chytrolínuje o týrání zvířat? Ha?

Březen je krásný měsíc, protože už leccos naznačuje. Nový měsíc a tudíž nový kukuč Kay.tee, s krásným jarním úsměvem… není žádného chlapa, který by se nad mým kalendářem nepozastavil. Dokonce jsem dostala od šéfa sprdung, jaktože on nemá kalendář s Kay.Tee, a já ano… Muhehe… No někdo byl před Ježíškem hodný, a šéf to zřejmě nebyl. Hahaha.

Evropa2 mne ve dnech minulých mile obdařila, neb zprávy předčítal Majkl. To jako fakt, hahaha… Loeš pustil Billie Jean, se senzačním odhalením, že „billie jean“ je holka, nikoliv kluk (no blik:o), a Patrik v rámci tématu bravurně vyšvihnul improvizaci á la Michael Jackson v jazyce émericko-českém a počal přednášet zprávy, čímž definitivně odboural nejen mne, ale i zprávařku, která to jakž takž rozdýchala skutečně až ke konci.
Lepší štíp už měla opravdu jen Bára a její vize soutěže „hmyz České republiky“. Tam bych asi vědomostně vyhořela, kdybych se přihlásila, protože já si při pojmu „hovado“ prvotně vybavím svou herku... pak pár lidí… a pak teprve hmyzáka, kterému se neřekne jinak než **** ******* ****.

Takže hurá za kamna.

Daja Swito
teplomilný labužník

PS: Naproti na kaštanech se zabydlel kos. Hujahááá. Lidi z paneláků ho budou „milovat“, protože vyřvává od půl šesté a je slyšet až ke stáji. Ale na kosa z Rožnova nemá, ten měl natolik přetočený tachometr, že prudil i v půl jedné ráno. Ptákům neholduju, ale kosi a sýkorky jsou výjimkami. Sýkorky totiž nosí jaro a kos je se vším všudy elegán a osobnost. No hlavně brzo ráno:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: