Informace o článku
JAK HLUBOCE JSEM KLESLA Navazuji tímto na svůj předešlý literární útvar:o) Čím dál více zjišťuji, že mne baví se hádat; tedy ne hádat ve smyslu křičet...
draacedraace
...denní cint...denní cint
23.02.2007 0:34:0023.02.2007 0:34:00

balada o blbosti

JAK HLUBOCE JSEM KLESLA

Navazuji tímto na svůj předešlý literární útvar:o)

Čím dál více zjišťuji, že mne baví se hádat; tedy ne hádat ve smyslu křičet na sebe ve snaze vyplavit emoce, nýbrž diskutovat, a to prosím do mého obligátního posledního slova.
Na tom vcelku není nic tak hrozného, existují horší typy úchylek, ale u mě to počíná přerůstat v nadšené slovní bitky, kdy neváhám používat prohnilých taktik „soupeře“, a co hůř, spadnout do jeho vlastního bahna. Zjednodušeně vyjádřeno, chovat se obdobně jako on sám a tasit proti němu jeho vlastní (ač morálně škaredé) zbraně.

A co je ještě horší, mne tyhle výměny názorů baví. Netrpělivě čekám, kdy se blondýna objeví, s další dávkou záště, plivanců plných špíny a především blábolů, o jejichž pravdivosti by se s ohledem na průběh „diskuze“ dalo dlouze polemizovat. Přistihla jsem se, že se vyžívám v tom ji trefně „utřít“, což do kouta na hanbu pokrytecky posílá především mne, protože v zásadě nesnáším demagogické taktiky, a je fuk, jestli jde o přesvědčivě výřečného schizofrenika Mojmíra F. (anebo Petru Z.?) či politického kecala s velkým sebevědomím a ještě větší hubou .
Navíc se za to ani nestydím:o( Teda stydím, ale jen maličko... muhehehe...

Slečna je bohužel natolik jednoduchá, že jí princip už dávno bezduché debaty nedošel. Že mne neuvěřitelně baví ji provokovat a vytáčet, a že se kochám tím, jak pokaždé vzteky nadskočí metr vysoko a v afektu vmete do diskuze ještě větší „perly“ než předtím. Hájí tvrdě a nekompromisně své názory a bojuje s mými, aniž by si uvědomila, že tímhle přístupem a chováním vůbec se obě dvě veřejně ponižujeme... a nemálo ponižujeme. Vždyť to je reality show, která za á) nikam nevede, a za bé) detailně vykreslí naše pravé já, bohužel zrovna ta negativní.

„Fór“ však vězí ve faktu, že narozdíl ode mne to ona bere a prožívá naprosto vážně, a já si tak v duchu říkám, jestli jsem opravdu natolik hluboce klesla, že už mi ani nepřijde divné pokračovat dál a dál...

No jo, ale ta moje posedlost mít poslední slovo, té to vysvětlujte:o)

Daja Swito
diskutérka nejen na úrovni, ale už i bez úrovně.
Ale co: když si prý děti hrajou, tak zítra bude hezky.
Což mne samozřejmě neomlouvá:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

No vono je to tak: jako se nedá proti zl...

No vono je to tak: jako se nedá proti zlu bojovat dobrem, tak blba inteligencí taky většinou neudoláš - je třeba sestoupit na jeho úroveň a absolvovat s ním "rovnocenný" souboj, ve kterém je on samozřejmě ve výhodě, protože je na rozdíl od Tebe, ve svém "přirozeném prostředí". Ale o to cennější je případné vítězství ;o)))