Informace o článku
No jo, už zase. Další víkend strávený s uchem na Evropě2. Ale jestli čekáte ovace a nadšení ohledně perfektního vysílání, tak vás asi zklamu. Evropa2 ...
draacedraace
...denní cint...denní cint
11.02.2007 20:48:0011.02.2007 20:48:00

s Madonnou nejen v posteli...:o)

No jo, už zase. Další víkend strávený s uchem na Evropě2. Ale jestli čekáte ovace a nadšení ohledně perfektního vysílání, tak vás asi zklamu. Evropa2 exceluje pouze mezi šestou a devátou hodinou ranní, a bohužel pouze v pracovním týdnu. Zbytek vysílání je běžná ničím nezajímavá rutina, a ve večerních hodinách megalomanská trapnost („pořad „Vyndej to“). Moderátoři vesměs umí mluvit, žádný podprůměr typu Jedličková na konkurenčním FM plus, ale chybí tomu šťáva. Obšlehnuté zprávy z novinky.cz vložené do většinou trapného klišé, aby to nebylo přečtené doslova a do písmene, originalita tuctová. Přitom existují moderátoři, kteří dokáží rozproudit i obyčejné vysílání, ale těch je poskrovnu. A my ve starých barácích s mizerným signálem těch rádio stanic moc k mání nemáme, hahaha... Třeba mému šéfovi za rohem jde naladit pouze a jen F1, jenomže tam posledních pět let hrají sice krásné, ale pořád ty samé songy.

Aha, pointa... No opět jsem naháněla Madonnu, bo se hrálo o super pakl plný loňského koncertního turné. Ano, hned po vydání jsem se hluboce zastyděla a okamžitě prošťourávala DC++ (los mamutos – díky!), jestli by aspoň něco nešlo stáhnout... No buď fanoušci spí anebo jako na vztek dodržují autorská práva. Zrovna teď! Já to nevydržím čekat, až mi přijde echo z bazaru, já si to fakt budu muset koupit za plnou cenu a legálně. Ale budiž mi útěchou, že je napadlo do jednoho boxu vlepit jak DVD, tak i CD se záznamem koncertu, a to za jednotnou nenafouklou cenu.
Je doufám jasné, že jsem vyhrála prd... Tentokrát jsem se nedovolala ani jako druhá, a to jsem na drátě visela poctivě celé oba dny:o)

Každopádně můj telefon tohle ještě nežral, abych z něho telefonovala každou hodinu, a to v podobě i dvaceti pokusů nonstop za sebou. Jako přijímat hovory ano, to můj mobil zvládá, ale vytáčet číslo, to už je vzácnost. Tak snad se dostatečně nabažil, protože si zase dlouhou dobu neškrtne, muhehe...:o)

Daja Swito
ona je Madonna, ona je Madonna... a jak je to dál? Eláni ví...:o)))

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Madonna je luxusní, nicméně ty nové bann...

Madonna je luxusní, nicméně ty nové bannery na boku taky, muhehe :o)))