Informace o článku
Borci z PPL nepřekvapili. Nemálo jízlivě jsem oznámení o doručení zásilky prostřednictvím PPL okomentovala poznámkou na téma „takže ráno přijde SMS ko...
draacedraace
...denní cint...denní cint
11.10.2011 19:32:0011.10.2011 19:32:00

PPL... opět a znovu

Borci z PPL nepřekvapili.

Nemálo jízlivě jsem oznámení o doručení zásilky prostřednictvím PPL okomentovala poznámkou na téma „takže ráno přijde SMS končícím rozkazem ZAVOLEJTE“, který mi zvedne adrenalin, protože oni jsou sakra placeni za vykonání služby, a ne že zákazník ještě bude provolávat své peníze. Notabene aby mu řidič nařizoval, v kolik musí čekat doma, aby sám měl půl hodiny zpoždění.

Ona totiž žádná SMS nepřišla. A nejen to, oni nejen že neposlali SMS, ale oni se vůbec neráčili zavolat. Prostě přijeli, zazvonili, a naštěstí jim někdo v baráku otevřel a zásilku převzal, protože zazvonit mi telefon v době, kdy jsem prostřihávala trní o dva kilometry dál (podotýkám, že já se většinou dopravuji pěšky) a postavit mě před časové ultimátum, tak už bych asi nestíhala chovat se slušně.

Nicméně obsah zásilky, ten absolutně nemá chybu. A o tom to je!

draace
pro Elis: ÚPLNĚ NEJVÍC BOŽÍ!
Teď ještě dokázat si denně opakovat „preventivně se netěším, netěším, NETĚŠÍM...:-)“
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Taky mám čerstvou zkušenost, já jsem měl...

Taky mám čerstvou zkušenost, já jsem měla objednané dokonce dva balíky, každý na jiný den, takže jsem u doručování zestárla o 10 let a přišla o nemálo peněz za telefon! A nejvíc naštve: Ne, nemůžeme přijet za půl hodiny a Ne, nemůžeme to dovést o dva kilometry dál! Kdyby ta ČP nebyla tak drahá, na PPL se vykašlu!
Gravatar

Odkdy je ČP dražší než PPL? Mám dojem, ž...

Odkdy je ČP dražší než PPL? Mám dojem, že cenově jsou každý někde, protože nejlevnější služba PPL je o 15 Kč dražší, než nejdražší služba ČP:-)
Gravatar

Stěžovat si na konkrétního řidiče,pomáhá...

Stěžovat si na konkrétního řidiče,pomáhá to.Já mám bohužel nejhorší zkušenost s ČP,jenže tím,že je to státní,tak si můžu stěžovat tak akorát na hlavním nádraží.Mě PPL jezdí jak potřebuju,řidič posílá sms jen pokud se nedovolá a o zpětné zavolání PROSÍ.Nedám na ně dopustit ;-).
Gravatar

to já mám taky šílené zkušenosti s PPL a...

to já mám taky šílené zkušenosti s PPL a naopak nedám dopustit na ČP..je to zřejmě o pobočce a lidech