Informace o článku
Páteční stres bych mohla krájet a prodávat po kilech (před závody nic neobvyklého) a půl hodiny před odchodem do stáje jsem neměla jasno, v jakých bar...
draacedraace
...denní cint...denní cint
18.09.2011 15:43:0018.09.2011 15:43:00

o růžové sobotě

Páteční stres bych mohla krájet a prodávat po kilech (před závody nic neobvyklého) a půl hodiny před odchodem do stáje jsem neměla jasno, v jakých barvách pojedu. Původní plán „vosa“ selhal v momentě, kdy jsem černožlutou posedlovku vytáhla z pračky a zjistila, že dečka má na hřbetě díru a že většina molitanu, rozcupovaného na nanočástice!, se nalézá nejen v útrobách pračky, ale především v podobě neodtrhnutelných žmolků na povrchu podsedlovky. Jet na závody v seprané a odrbané a žmolkovité dečce budiž, to mně problém nedělá, ale cuckovatý hřbet dečky mě odradil (aby mi koně neotlačil).

Čas letěl a já trčela nad hromadou podsedlovek a uzdeček a složitě řešila, do čeho herku v sobotu navléknu. A nevěděla jsem. A jako totální kretén jsem popadla tři dečky a tři uzdečky a že si prostě vyberu ve stáji (absurditu mého počínání připisuji stresu), aby na mě holky nečekaly. A když mi mezi dveřmi podsedlovky spadly, bouchl mě do oka lístek ve schránce.

Podací pošta Praha 4, kdo mi sakra posílá balík? A napadly mě dvě osoby: zásilka z Farnamu anebo Svapu, před mnoha týdny nabízející růžovou sadu, a to právě takovou, která bývá nejčastěji hodnocena slovy „humus“, „ble“, „fuj“ apod. Tedy přesně to, co ve mně s nadšením evokuje pocit „v tomhle já MUSÍM na závody!“:-)

Takže úprk k počítači a dotaz do Farnamu (nic neposílali) a dilema, jestli na poštu běžet či ne. Ale naděje, že Svapu opravdu růžovku poslala, byla silnější než obava z kamenování všech, kteří na mě čekali ve stáji. A fakt že jo. A když jsem sytě růžovou podsedlovku ukázala ve stáji, zahučelo to jako v úle, a že hustý a že zítra se ke mně, k buzně a maršmelounku, nebudou hlásit.

Růžová sobota naprosto fantastická. Byť jsem schopna na koně navléknout cokoliv, nikdy předtím se mi nestalo, abych byla TAKHLE monitorována. Neskutečně mě bavily reakce, od pohoršeného „chudák kůň“ až po „to je nějaká blbá blondýna, ale vona blond není“, a nejčastějším komentářem bylo „no ty vole“. A samozřejmě mylná představa, že Fin je kobylka, což ale nemělo chybu, protože majitelé hřebců se od nás drželi dál anebo hlasitě upozorňovali „pozor, hřebec na okoukání!“, a netřeba dodávat, jak hodně se líbilo samotnému Finovi, že se mu ti velcí a řičící koně vyhýbají.

A úplně nejvíc samozřejmě bylo, když ta blbá růžová ne-blondýna přišla, viděla a zvítězila. Pocit k nezaplacení!:-)

draace
Tímto děkuji Svapu, za poskytnutí naprosto libového outfitu!
Teď už mi fakt chybí jenom krutě sytý tyrkys!:-)


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Heeeeezky!!!! Gratuluju moc a moc!

Heeeeezky!!!! Gratuluju moc a moc!
Gravatar

Si umím vybrat den, kdy se dokopu na poš...

Si umím vybrat den, kdy se dokopu na poštu:D Příště ještě ty růžový nehty;) :)))
Gravatar

Ještě jsi to neměla dopilovaný 100%, v H...

Ještě jsi to neměla dopilovaný 100%, v Horách letos Kavkovi dávali koně holky, taky šimla a měl růžovou Nicci dečku ale i růžový zvony a ty byli jako nejvíc :D
Gravatar

V pátek večer se růžový zvony shánějí do...

V pátek večer se růžový zvony shánějí docela blbě :D :D :D A to jsem ještě doma hledala něco, z čeho by šel udělat růžový nánosník, ale kromě šály s bambulemi bohužel nic.
Gravatar

Šálu s bambulema kolem poprsáku aspoň :D

Šálu s bambulema kolem poprsáku aspoň :D
Gravatar

Ja tuhle na zavodech videla slecnu laden...

Ja tuhle na zavodech videla slecnu ladenou podobne, ale kun mel navic na zadku nasypane leskle blyskave trpytky. Doporucuji jako upgrade pro priste :)
Gravatar

Třpytky jsme lepili na dostiháky, většin...

Třpytky jsme lepili na dostiháky, většinou na šachovnice. Ale v dostizích, především v těch opravdu významných, se za outfit udělují peněžité prémie, což v parkurech zatím (bohužel) nefrčí. Ale někdo v těch parkurech musí být tím prvním... :D :D :D
Gravatar

posílám jedny krávy=) http://www.youtube...

posílám jedny krávy=) http://www.youtube.com/watch?v=NA-ST8nXl4U&feature=youtu.be
Gravatar

Krávy, resp. býčci, výborní! Jak kdybych...

Krávy, resp. býčci, výborní! Jak kdybych viděla stádo Finů :D :D :D
Gravatar

Jéé, vždyť náhodou super outfit.. necháp...

Jéé, vždyť náhodou super outfit.. nechápu, co maj koňáci proti růžovce (?) ! :-)