Informace o článku
Netřeba blíže popisovat, co se včera "tady" událo. Upřímně, bylo to mnohem méně drastické, než když jsem si sem tam masochisticky představila útok pří...
draacedraace
...denní cint...denní cint
15.09.2011 5:52:0015.09.2011 5:52:00

včerejšek ...

Netřeba blíže popisovat, co se včera "tady" událo.
Upřímně, bylo to mnohem méně drastické, než když jsem si sem tam masochisticky představila útok případného hackera, s výsledným „blog = neexistuje“. Přece jen mé psaní má slušný počet odpůrců (především z řad těch, kterým vadí literární zveřejňování pravdy) a kecala bych, že má úplně prvotní paranoia nevzešla právě na tohle téma (včera jsem trhla osobní rekord v sestavení hesel, která čítají 37-42 znaků, zahrnujících nejen CZ klávesnici).

Víc než fakt, že výplody mého ega nejsou online přístupné, mi však vadila nemohoucnost včas varovat čtenáře, protože ne všichni chodí číst denně. O stěhování jinam přemýšlím již dva roky a moje hrubá představa o přesunutí zápisků se notně lišila od té, kterou mi včera „nabídnul“ server lide.cz; byť se ve skutečnosti jednalo o systémovou chybu, kterou se během dvou hodin podařilo odstranit, a to se ztrátou pouze čerstvých dat (jak jinak než ve Finově deníčku, kde už na aktualizaci čekají skoro dva týdny).

Přitom včera jsem si vzala volno, abych právě tohle manko vynulovala, takže absurdita situace dosáhla doslova nebeských výšin:-)

V závěru mého elaborátu bych ráda poděkovala všem, kteří se mi ozvali s nabídkou pomoci: nesmírně si toho vážím! Momentálně je prioritní zalepit absťák Finovým fanouškům a slibuji, že o novinkách týkajících se stěhování budu s předstihem informovat:-)

draace
A to jsem si plánovala, jak hned po Finovi přepíšu pindiánovi manuály, a když budu hodně šikovná a rychlá, popojedu i s plotem.
Inu, osud není nakloněn činnosti ani duševní, ani manuální:D
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Chyba nebyla v "záloze", ale v...

Chyba nebyla v "záloze", ale ve "psaní příspěvků"... Takže blog nesmazalo kliknutí na 'Zálohovat blog'. Bohužel, ti, co chtěli reagovat na objevivší se zprávu o rušení blogů, se zároveň sami smázli. Zní to blbě, co? :)))
Gravatar

Já hlavně pořád nepobírám, jak může mít ...

Já hlavně pořád nepobírám, jak může mít tvůj blog odpůrce (že je má můj, budiž, ale Tvůj...)
Gravatar

fuuu: mám dva sblogy. U prvního jsem kli...

fuuu: mám dva sblogy. U prvního jsem klikla na "zálohovat" (blog zmizel), u druhého jsem nestačila vůbec nic udělat, ten zmizel spontánně, bez mého přičinění:-)
Gravatar

Lena: i diary má odpůrce! Chodí sem šmír...

Lena: i diary má odpůrce! Chodí sem šmírovat, kohože to zase pomlouvám a tak, a donášejí žhavé novinky těm, kteří sem ze zásady nechodí. A pak je to mazec, když je mi face to face vpáleno, co tady píšu za humus, a když se bráním, že tohle je nejspíš omyl, je oheň na střeše. A samozřejmě poté doma zjistím, že pravdu mám já, že holt bonzák nabonzoval nesmysly :D
Gravatar

Pořád lepší než blesksekta, protože se a...

Pořád lepší než blesksekta, protože se aspoň o činnosti bonzáků a jiných prudičů a vysíračů dozvíš jinak, než čtením jejich slovních průjmů pod vším, co někde napíšeš. Já svůj blog loni raději několika kliky sestřelila sama, protože (ač do kvality Tvých blogů měl hodně daleko)tolik humusu si, chudák, nezasloužil :-) Od té doby mám svatej klid, ačkoli blesksektě evidentně chybím - začala na fb s novou taktikou: rozesílají žádosti o přátelství mým přátelům s nadějí, že aspoň něco jsem nechala přístupné přátelům přátel a tudíž volné pro jejich hnojní komentáře:-)
Gravatar

no jo, prostě si zlá, pomlouvačná mrcha ...

no jo, prostě si zlá, pomlouvačná mrcha :oD :oD Pilotka: pamatuju si, že jsem kdysi dávno na tvůj blog narazila i na činnost té sekty (ale už je to, myslím, pár let nazpátek) a to byl fakt mazec :o/
Gravatar

Lena: On je to mazec pořád, ale své inte...

Lena: On je to mazec pořád, ale své internetové stopy jsem buď důkladně zametla či alespoň dostatečně znepřístupnila. Nejvtipnější na tom je, že dotyční mě ve většině případů nikdy neviděli, natož aby se mnou mluvili, a nepřijali ani mou nabídku vyříkat si všechny připomínky osobně u piva. Jednoduše se bojí zjištění, že jsem úplně normální ženská a to oni vůbec nepotřebují:-D Ale co, nebýt idiotů, neměli bychom s čím srovnávat, co je normální a co ne. Takže když vidím, s jakou vehemencí prezentují vlastní blbost, v podstatě mi to zvedá sebevědomí:-D
Gravatar

Pilotka: Sebevědomí, nesebevědomí, pověs...

Pilotka: Sebevědomí, nesebevědomí, pověsit do průvanu za koule, tyhle kretény :o/ Když to vezmeš do detailu, tak je docela děsivý, co někteří lidi prostřednictvím virtuálních sítí dokážou :o(((
Gravatar

draace: asi jsem to nenapsal jasně... bl...

draace: asi jsem to nenapsal jasně... blog se smazal ve chvíli, kdy jsi napsala a uložila novej příspěvek :) proto to postihlo oba tvoje blogy nezávisle na tom, jestli jsi klikla na 'Zálohovat', nebo ne... Bylas jedna z patnácti, kterým se to stalo :)