Informace o článku
Před časem (5. 8.) jsem zde zmínila smutný odchod kuchyňské LCD televize na věčnost (do křemíkového nebe). A příběh má dohru, která opět poukázala na ...
draacedraace
...denní cint...denní cint
23.08.2011 22:04:0023.08.2011 22:04:00

bez komentáře

Před časem (5. 8.) jsem zde zmínila smutný odchod kuchyňské LCD televize na věčnost (do křemíkového nebe). A příběh má dohru, která opět poukázala na fakt, že pro lidi typu já není asi v téhle společnosti místo. Pátrala jsem po svém psovi, netuše, že psiska jsou na procházce se sestrou, a protože Lakyna je zvíře skladné, nakoukla jsem i do apartmánu mé sestry.

Psa jsem nenašla, ale kuchyňskou televizi ano. Spolu s DVD přehrávačem, který jsme kupovali rodičům k nějakým Vánocům, naproti pohovce. A přišlo mi divné, proč je rozbitá televize, o které mi sestřin přítel do očí tvrdil, že ji zlikvidoval, nezlikvidovaná u nich.

Otázka směrovaná k mamince „Ta černá televize funguje?“ záhadu vyřešila:“Ano, proč by ne?“ A na další dotaz „A proč mi tvrdili, že kiksla?“ maminka odpověď neměla, zřejmě netušila, která bije, a že prý si ségra s přítelem asi dělali legraci.

Tak asi nemám smysl pro legraci. Dvakrát jsem se ptala, jestli ta televize je opravdu k.o., protože mi to prostě přišlo líto. Dvakrát jsem se dověděla dojemnou historku, kterak obraz haproval, až dohaproval... Perfektní herecký výkon, hotová nominace na Oskara.

Ale asi to tak má být.

draace
Beztak za to může Lakyna!:-)
A třeba televize kiksne, tentokrát doopravdy...
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Podle hesla: "když tě všechno zradi...

Podle hesla: "když tě všechno zradilo, pomůže ti kladivo" bych zařídila, že jí ta televize opravdu fungovat nebude...
Gravatar

Sakra, proč mi to připomíná sestru mojí ...

Sakra, proč mi to připomíná sestru mojí vlastní?
Gravatar

Televize je zpátky v kuchyni. Ono to byl...

Televize je zpátky v kuchyni. Ono to bylo docela vtipné, protože tenhle příspěvek jsem sice měla sepsaný už minulý týden, ale vložila jsem ho den poté, co byla televize navrácena. Zřejmě díky tomu, že jsem byla telefonicky vyslána změřit šamot do krbovek v sestřině pokoji, a asi bych musela být úplně blbá, abych si tak velkého předmětu nevšimla:D :D
Gravatar

Ale je to milé, ta věc prostě do kuchyně...

Ale je to milé, ta věc prostě do kuchyně patří. Zahřálo to, když jsem ji tam znovu po času uviděla.