Informace o článku
Opět česko-slovenské finále, tentokrát však dámsko-pánské, dva kalibr hlasy. Čeká nás show, kéž by bez následků na životech. Faktem je, že zvuk nakone...
draacedraace
...denní cint...denní cint
01.06.2011 17:39:0001.06.2011 17:39:00

jedeme do finále

Opět česko-slovenské finále, tentokrát však dámsko-pánské, dva kalibr hlasy.

Čeká nás show, kéž by bez následků na životech. Faktem je, že zvuk nakonec pořadatelé vychytali, takže přenosy jsou čisté stereo a již bez vřeštění puberťaček (které bývalo opravdu neúnosné), ale Incheba hala, stejně jako sestřička Tesla, jsou staré betonové komunistické hrůzy, ve kterých je „klimatizace“ sprosté slovo.

Tak snad organizátoři příště moudře zváží, jestli mít podél pódia lidi na stojáka, když se v hale nehne vzduch, protože pohled na vyhecované holčičky v první lajně děsí i mě (a že vydržím hodně). Za sebe držím palce Gábině, protože od ní nevzešlo nic, co bych zařadila do „nelíbí“ (u Lukáše mi pár věcí úplně nesedlo), a co je mi líto, je nezvratný fakt, že s písněmi bývá zpravidla spojena i konkrétní emoce vyplývající z daného momentu. Protože u tohohle (viz níže) jsem vybrečela potoky slz.


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Stupídne v tomto roku bolo, že "Šep...

Stupídne v tomto roku bolo, že "Šeps" vypadol tesne pred finále. Obaja finalisti sú najlepší. Teraz antagonizmus: košičania sú najlepší! Gabina je napriek tomu krásna a výborne spieva.