Informace o článku
Zvědavá jsem byla extrémně, protože obojí je zatraceně vysoká laťka. Elán je pro většinu soutěžících „vykopávka“, navíc hity, které zazněly, nebyly zr...
draacedraace
...denní cint...denní cint
17.05.2011 6:46:0017.05.2011 6:46:00

Lucie a Elán v Superstar

Zvědavá jsem byla extrémně, protože obojí je zatraceně vysoká laťka.

Elán je pro většinu soutěžících „vykopávka“, navíc hity, které zazněly, nebyly zrovna těmi TOP (a zrovna mou oblíbenou záležitost vyfasoval mdlý Petr Ševčík, který ji, byť technicky čistě, odmečel nosem) a stejně tak výkony nebyly úplně přesvědčivé. Prostě to nebylo „ono“.

Lucie, kromě rozsahu Davida Kollera, ukrývá ještě jednu záludnost, a to jsou složité a nenaučitelné texty. Našprtat se Sen za týden je sebevražda! A my, co je máme naposlouchané, jsme tím pádem měli po soustředění, protože jakékoliv škobrtnutí bylo důvodem ke škodolibosti (ode mě tuplem, protože své srdeční songy bych nedala dohromady, ani když je poslouchám den co den). Ale i přes textová klopýtnutí vyšla Lucie coby celek lépe. Dobré výkony, vyjma Michala Šepse, který se ve skladbě hledal, ale nenašel, tudíž jehož Sen chvílemi zněl slastně, což bylo vzápětí přelepeno fackou přes celý ksicht, a v tomhle duchu se táhl celý song. A u Petra Ševčíka jsem si opravdu hodně přála, aby Superstar opustil. On je milý, hodný, chytrý, dobře se na něho dívá, ale extrémně mě nebavil, protože jeho výkony byly uondané (a roztažené, jako šraňky v Dalovicích:-).

A hodně mě překvapil Martin Harich, co se týče Lucie, od něho bych „Šrouby do hlavy“ odezpívané takhle přesvědčivě opravdu nečekala.

A jdu si stáhnout Lucii v Opeře, protože mi docvaklo, že ve videu jsem ji ještě neviděla.

draace
Příští týden ABBA a Queen.
Akorát výběr songů nic moc:-(

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: